Alecto Baby DBX-84 Eco DECT babyfoon – in de vorm van een uiltje

-18%

Alecto Baby DBX-84 Eco DECT babyfoon – in de vorm van een uiltje

64.99 53.54

Categorie:

Ga naar de webshop

Beschrijving

Uil babyfoon, perfect geluid met nachtlampje
•Alecto Baby DBX-84 DECT babyfoon uil
•Babyunit in de vorm van een schattig uiltje
•Nachtlampje in ogen van de uil (op afstand te bedienen)
•Verkrijgbaar in de kleuren wit en zilver
Zoek je een babyfoon van topkwaliteit, die de babykamer ook nog gezelliger maakt? Dan is deze uil babyfoon een uitstekende keuze! Hij is even schattig als praktisch. Zo zijn de oogjes van de uil tegelijkertijd een sfeervol nachtlampje. En natuurlijk kan deze vogel ook prachtig zingen; hij houdt het niet bij een simpel ‘oehoe’, maar kent vijf slaapliedjes waar je kleintje bij weg kan dromen. De babyfoon is uitgerust met DECT-geluidskwaliteit. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunication en is een veilige standaard. Behalve een kraakhelder geluid, ben je verzekerd van beveiliging tegen afluisteren en de signalen van andere apparaten. Jouw uil babyfoon is dus 100% storingsvrij.
Uil babyfoon met besparende Eco modus
Kleine kinderen hebben veel slaap nodig, om goed te groeien en al die nieuwe indrukken te verwerken. Je babyfoon zal dus vaak aanstaan. Vind je het belangrijk om bewust om te gaan met energieverbruik? Dan kun je de Eco modus inschakelen op de uil babyfoon. Zo bespaar je energie en verminder je de straling. En het nachtlampje? Dat kun je op afstand uitschakelen, zodra jouw kindje in dromenland is.
Fijne specificaties van de uil babyfoon
Met deze babyfoon hoor je precies wanneer jouw kindje je nodig heeft. Dat voelt veilig en vertrouwd. Bovendien kun je met de ouderunit tegen je kindje praten. Zo’n kleintje hoort natuurlijk niets liever dan het geruststellende geluid van jouw stem. Daarnaast is de uil babyfoon uitgerust met:
•Een bereik tot maar liefst driehonderd meter. Je kunt dus rustig achterin de tuin gaan zitten.
•Een oplaadbare ouderunit, met een standby tijd tot vierentwintig uur.
•Een instelbare microfoongevoeligheid.
•Een waarschuwing als je ouderunit buiten het bereik van de babyunit komt.
De babyfoons van Alecto baby zijn de bestverkochte in de markt. Met ruim veertig jaar ervaring ontwikkelen we babycare producten die aan al jouw eisen voldoen.

Extra informatie

Opties

Zonder camera

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Alecto

Verbinding

Dect

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: