Beschrijving

De Ardo Calypso borstkolf is een electrische comfortabele borstkolf en is standaard uitgevoerd als enkelzijdige kolf. De kolf kan wel met de aanschaf van een extra enkelzijdige set gebruikt worden als een dubbelzijdige kolf.
Zowel in stimulatiemodus als ook in de afkolfmodus kunnen vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden. Naar behoefte kan de Ardo Calypso door het gebruik van een extra afkolfset tot een nog efficiëntere dubbele kolf uitgebreid worden. De Calypso werkt zowel met batterijen (gebruik krachtige power batterijen) als op netstroom.
• Enkelzijdige afkolfset met borstschild 26mm
• Flessenstandaard
• Met batterij compartiment
• Standaard 230v voedingsadapter
De Ardo Calypso is de stilste borstkolf!
Uit het testrapport () blijkt dat de Ardo calypso bij geluidstest () de stilste borstkolf is.
Hoe uit te breiden tot dubbelzijdige kolf!
Met een extra Enkel Pumpset () kunt u van deze Calypso borstkolf altijd nog een dubbelzijdige kolf maken, het kolfblok is namelijk identiek.
Garantievergoeding tot 400 kolfuren! Ardo heeft met Calypsokolf een garantievergoeding die onafhankelijk is van de aankoopdatum. Daarmee is Ardo de enige fabrikant die garantie geeft voor een gemiddelde afkolftijd voor het voeden van tenminste twee baby’s. De kolf houdt zelf de uren bij en geeft aan wanneer de 400 uur overschreden zijn. Het lampje gaat rood branden, dan zijn de kolfuren gemaakt en vervalt de garantie.

Extra informatie

Type artikel

Enkele elektrische borstkolf

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Ardo