Beschrijving

Calypso Elektrische Borstkolf Double Plus
De Ardo Calypso Double Plus is een dubbelzijdige elektrische kolf. De borstkolf is van goede kwaliteit, zeer stil en een scherpe prijs.
BPA-vrij
Alle onderdelen bij Ardo kolven zijn BPA-vrij. BPA is een chemische stof die in veel plastic producten zit, zoals elektronica, plastic flessen en speelgoed. Ook wordt het gebruikt in verpakkingsmateriaal van voedsel zoals hard plastic flessen en blikjes. Het kan van daaruit in kleine hoeveelheden in ons voedsel terechtkomen.
Garantie
Je hebt tot wel 400 uur kolftijd garantie op deze kolf. Dit zorgt ervoor dat je in ieder geval voor twee kinderen binnen de garantie de borstkolf kunt gebruiken.
Zeer stil in gebruik
Een belangrijk voordeel van de Ardo Calypso Double Plus is het geluid: de kolf kwam in 2014 uit een test als stilste kolf uit de bus. Zowel het vacuüm (8 standen) als de snelheid (8 standen) kun je zelf instellen, waardoor je 64 verschillende standen hebt. Zo kun je eerst, met een hogere snelheid, een toeschietreflex creëren en vervolgens overgaan op de daadwerkelijke kolffase met een, voor jou, prettige instelling.
Zeer hygiënisch
De Ardo Calypso Double Plus is een gesloten systeem, waardoor melk niet in de motor kan komen. Zo blijft de moedermelk optimaal beschermd tegen bacteriën, en de melkkolf tegen beschadigingen door binnentredende moedermelk.
De Calypso Double Plus wordt geleverd met drie maten borstschilden en een Optiflow massage-inzetstuk. Als je meer accessoires bij je borstkolf wilt kopen, kun je het beste voor de set van de Ardo Calypso To Go, kiezen. In deze set wordt de Calypso Double Plus kolf gecombineerd met schoudertas, koelelementen en flesjes geleverd.
Belangrijke eigenschappen:
Zeer stil
Gemakkelijk en intuïtief te gebruiken
Verlengde garantieduurZuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) kunnen individueel en onafhankelijk van elkaar worden gekozen
Voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen door de “Vacuum Seal”-technologie
Inclusief reinigingsborstel
Vermindert de afkolftijd met de helft, bijvoorbeeld tot 10-15 minuten

Extra informatie

Type artikel

Dubbele elektrische borstkolf

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Ardo