Beschrijving

De Baghera New Rider Retro Loopauto Blauw komt in een stijlvolle blauwe kleur en heeft de authentieke uitstraling van de klassieke loopauto’s uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Je kleine meneer of mevrouw kan zo de mooiste avonturen beleven met deze prachtige retro loopauto.
Veilig en leuk
Deze retro loopauto is geschikt voor kinderen van ongeveer 1 t/m 4 jaar en komt met een zachte gewatteerde zitting. Met zijn stevige metalen behuizing is hij zeer veilig en daarnaast geschikt voor ieder weertype, zo kan je kleine meneer of mevrouw jarenlang plezier aan beleven aan deze exclusieve loopauto.
Zowel voor binnen als buiten
Deze retro loopauto is geschikt om zowel binnen als buiten huis te gebruiken. Door zijn rubberen wielen zal je vloer beschermd blijven tegen krassen. Zo kan je zoon, dochter of kleinkind heerlijk door de tuin of woonkamer cruisen.
Uren plezier met een echte Baghera loopauto
De Baghera New Rider Retro Loopauto Blauw is uitgevoerd in blauw inclusief zwarte gewatteerde zitting en aan de voorzijde een mooie en stijlvolle grille. Deze leuke retro loopauto zal zorgen voor urenlang speelplezier voor jouw kleine meneer of mevrouw.

Extra informatie

merchant

bol.com: Toys

Soort artikel

Loopauto

Brand

Baghera

Leeftijd/groep

Vanaf 1 jaar