Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje

 355.00 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje

Het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje is gebaseerd op de Advansafix IV R en nog veiliger om je kindje in te vervoeren. Het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje biedt met verschillende opties genoeg veiligheid voor onderweg. Je kunt het autostoeltje gebruiken vanaf het moment dat je kindje 15 maanden oud is tot ongeveer 12 jaar. Als je kindje de 5-punts gordel is ontgroeid, dan kan je over op de 3-punts autogordel. Deze autostoel is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Veiligheid

Als je wilt gaan voor maximale veiligheid voor onderweg dan kom je direct uit bij het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje. Bij een botsing zorgen verschillende veiligheidsfuncties voor extra bescherming van het hoofd, de nek, rug en buik van je kindje. Het stoeltje voldoet aan de laatste i-Size regels en biedt nog meer veiligheid dankzij de uitgebreide 5-puntsgordel en XP-PAD. De 5-puntsgordel is voorzien van hoogwaardige gordelpads met kussentjes, zodat de gordel aangenaam aansluit op het lichaam van je kindje.

Installatie in de auto

Het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje kan vanaf 15 maanden voorwaarts worden gebruikt. Door middel van Isofix wordt de autostoel geïnstalleerd op de achterbank van de auto. De Top Tether zorgt voor optimale stabiliteit en minimaliseert de rotatie van de autostoel bij een botsing.

Comfort

Of je nu een korte of lange rit gaat maken, je kindje zit altijd ontspannen in het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje. Het unieke V-vormige hoofdsteun kan in hoogte worden versteld waardoor je kindje tot 12 jaar oud in de stoel kan zitten. Met de EasyRecline stel je de stoel eenvoudig in 3 comfortabele standen.

Gebruiksgemak

Het Britax Römer Advansafix I-Size Autostoeltje is gemakkelijk te installeren in de auto zodat het stevig op zijn plaats blijft staan. De bekleding is snel afneembaar en kan je wassen in de wasmachine. Ideaal wanneer je kindje eten of drinken heeft geknoeid in de stoel.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Kleur

Blauw, Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

9 mnd – 12 jaar | Groep 1/2/3

Merk

Britax Römer