Beschrijving

Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size Autostoeltje

Met het Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size Autostoeltje Space Black ben je voorbereid op comfortabele autoritjes met je kindje. De verstelbare zitting en de stevige zitverkleiner zorgen ervoor dat het lichaam ergonomisch wordt ondersteund. Verder is de autostoel geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 15 maanden en heeft een maximaal draaggewicht van 13 kg. Je kunt de autostoel combineren met de Britax Römer Smile III kinderwagen (los verkrijgbaar) om je nog beter te kunnen verplaatsen met je kindje.

Britax Romer Autostoel Baby-safe 3 I-size, Groep 0+, Space Black

Veiligheid

Om je kindje te beschermen bij een botsing is de Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties. De diepe en zacht gevoerde zijvleugels van de autostoel zorgen voor optimale bescherming bij een zijdelingse aanrijding. De Baby-Safe iSense voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.

Installatie in de auto

Je kunt het Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size Autostoeltje eenvoudig met de 3-punts autogordel op de achterbank installeren of in combinatie met de Flex iSense Base (los verkrijgbaar) vastklikken met de isofix haken. Wanneer je de autostoel combineert met deze base ben je voorzien van nog meer gemak om je kindje snel en veilig te bevestigen in de autostoel.

Comfort

Dankzij het geïntegreerde verstelmechanisme kun je je kindje plat laten liggen in een ergonomische houding. Hierbij is het ook mogelijk om de hoofdsteun te verstellen waarbij de gordels automatisch mee verstellen. Om het de pasgeboren kindjes zo aangenaam en veilig mogelijk te maken wordt er ook een zitverkleiner meegeleverd. Deze geven je kindje extra steun tijdens de autorit in het Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size Autostoeltje.

Gebruiksgemak

De bekleding van de Britax Römer Baby-Safe 3 I-Size kan eenvoudig verwijderd worden zonder dat je de gordel los hoeft te maken. Ideaal voor een snelle wasbeurt! Op die manier blijft het stoeltje heerlijk schoon en fris als je kindje met eten of drinken heeft geknoeid.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix en/of autogordel

Kleur

Grijs, Zwart

Leeftijd/groep

0 mnd – 1 jaar | groep 0+

Merk

Britax Römer