Britax Römer Dualfix M I-Size Autostoeltje

 424.91 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Britax Römer Dualfix M I-Size Autostoeltje

De Britax Römer Dualfix M I-Size is geschikt vanaf 3-6 maanden tot 4 jaar (max 18 kg). De Dualfix M I-Size biedt optimaal comfort en veiligheid aan je kindje en wordt geleverd exclusief verkleiner voor pasgeboren baby’s. Doordat het stoeltje 360° kan draaien is het eenvoudig te wisselen tussen achterwaarts en voorwaarts gericht zonder het autostoeltje opnieuw te hoeven installeren. De stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Veiligheid

Mede dankzij het Isofix-systeem is de Römer Dualfix M I-Size een zeer veilige autostoel. Bovendien voldoet deze autostoel aan de I-Size veiligheidsnorm. De diepe en zacht gevoerde zijvleugels van de autostoel zorgen voor optimale bescherming bij een zijdelingse aanrijding. De Dualfix M I-Size voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Dankzij de anti-kantelpoot kan het autostoeltje bij een botsing niet voorover kantelen.

Installatie in de auto

De Römer Dualfix M I-Size is eenvoudig te bevestigen met het Isofix-bevestigingssysteem. Onder de autostoel zijn beugels uit te schuiven die vastgeklikt kunnen worden in de auto. De Römer Dualfix M I-Size kan zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in geplaatst worden. Achterwaarts van 61 tot 105 cm en voorwaarts van 76 tot 105 cm.

Comfort

Met een gewicht van slechts 15 kg is de Römer Dualflix M I-Size een lichte autostoel in deze categorie, ideaal als de stoel verplaatst moet worden. De Römer Dualfix M I-Size heeft zacht gevoerde bekleding, een comfortabele slaapstand en schouderkussentjes. Super comfortabel voor je kindje dus!

Gebruiksgemak

De bekleding van het stoeltje kan eenvoudig verwijderd worden zonder dat je de gordel los hoeft te maken. Ideaal voor een snelle wasbeurt! Dat de autostoel 360° kan draaien is natuurlijk handig voor jezelf wanneer je je kind in het zitje zet maar ook heel fijn wanneer je kind groot genoeg is om zelf in het stoeltje te klimmen. Dat scheelt jou een hoop tillen!

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Leeftijd/groep

9 maanden tot ca. 4 jaar | Groep 1

Opties

360º draaibaar

Kleur

Blauw, Grijs, Zwart

Merk

Britax Römer