Britax Römer Dualfix2 R

 359.00 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Britax Römer Dualfix 2 R Autostoeltje

De Britax Römer Dualfix 2 R is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (0-18 kg). De Dualfix I-Size biedt optimaal comfort en veiligheid aan je kindje. Doordat het stoeltje 360° kan draaien is het eenvoudig te wisselen tussen achterwaarts en voorwaarts gericht zonder het autostoeltje opnieuw te hoeven installeren.

Veiligheid

Mede dankzij het Isofix-systeem is de Britax Römer Römer Dualfix 2 R een zeer veilige autostoel. De diepe en zacht gevoerde zijvleugels van de autostoel zorgen voor optimale bescherming bij een zijdelingse aanrijding. De Britax Römer Dualfix 2 R voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Dankzij de anti-kantelpoot kan het autostoeltje bij een botsing niet voorover kantelen.

Installatie in de auto

De Britax Römer Dualfix 2 R is eenvoudig te bevestigen met het Isofix-bevestigingssysteem. Onder de autostoel zijn beugels uit te schuiven die vastgeklikt kunnen worden in de auto. De Britax Römer Dualfix 2 R kan zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in geplaatst worden. Achterwaarts van 0 tot 18 kg en voorwaarts van 9 tot 18 kg.

Comfort

Met een gewicht van slechts 14 kg is de Britax Römer Dualfix 2 R een lichte autostoel in deze categorie, ideaal als de stoel verplaatst moet worden. De Britax Römer Dualfix 2 R heeft zacht gevoerde bekleding, een comfortabele slaapstand en schouderkussentjes. Super comfortabel voor je kindje dus!

Gebruiksgemak

De bekleding van de Britax Römer Dualfix 2 R kan eenvoudig verwijderd worden zonder dat je de gordel los hoeft te maken. Ideaal voor een snelle wasbeurt! Dat de autostoel 360° kan draaien is natuurlijk handig voor jezelf wanneer je je kind in het zitje zet maar ook heel fijn wanneer je kind groot genoeg is om zelf in het stoeltje te klimmen. Dat scheelt jou een hoop tillen!

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Kleur

Blauw, Grijs, Zwart

Leeftijd/groep

0 mnd – 4 jaar | groep 0/1

Opties

360º draaibaar

Merk

Britax Römer