Britax Römer Kidfix

 239.90 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Römer Kidfix III M Autostoeltje

Het Römer Kidfix III M Autostoeltje biedt veiligheid en comfort aan kinderen van 15 tot 36 kg (3,5 tot 12 jaar). Het autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp met een langere zitting waardoor deze zitting circa 20% groter is dan vergelijkbare modellen.

Veiligheid

Het Römer Kidfix III M Autostoeltje biedt optimale bescherming en veiligheid. SecureGuard is een heupgordel die ervoor zorgt dat de gordel in de optimale positie over het bekken van je kindje loopt. SICT is ontwikkeld als optimale bescherming bij een zijwaartse botsing. Ook de grote zijsteunen zorgen ervoor dat je kindje veilig beschermd zit.

Installatie in de auto

Met behulp van Isofix is de Römer Kidfix III M snel op een veilige manier in je auto geïnstalleerd. De autostoel kan eventueel ook alleen met de autogordel bevestigd worden. Ideaal wanneer je de autostoel ook weleens in een andere auto wilt gaan gebruiken. De autostoel wordt altijd met de rijrichting mee gebruikt.

Comfort

Je kindje zit zeer comfortabel in de Römer Kidfix III M. De zitting van het autostoeltje is 20% groter dan die van vergelijkbare modellen. De zitting heeft ultrazachte kussens en is ergonomisch ontworpen. De brede V-vormige rugleuning groeit met je kindje mee. De verstelbare rugleuning past zich automatisch aan de hoek van de achterbank aan waardoor het zitje perfect in je auto past en je kindje nog fijner zit.

Gebruiksgemak

De Römer Kidfix III M Autostoel is niet alleen veilig en comfortabel, maar is ook praktisch in gebruik. De autostoel weegt 7,5 kg en kan daardoor makkelijk van de ene naar de andere auto worden overgezet. De bekleding van de autostoel kan worden verwijderd om uitgewassen te worden.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix en/of autogordel

Kleur

Blauw, Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

4-12 jaar | Groep 2/3

Merk

Britax Römer