Britax Römer King II

 269.90 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Britax Römer King II LS Autostoeltje

De Britax Römer King II LS is een innovatieve autostoel voor kinderen van 9-18 kg (9 maanden-4 jaar). De stoel is eenvoudig te installeren en beschikt over een handige gordelindicator. Deze geeft met behulp van licht en geluid aan wanneer je je kindje veilig bevestigd hebt. Zo kun jij met een gerust hart op reis.

Veiligheid

De schouderkussens van de Britax Römer King II LS zijn zo ontworpen dat ze de voorwaartse beweging van je kind bij een botsing tegengaan. Naast deze veilige en comfortabele schouderkussens is de autostoel ook uitgerust met diepe, gevoerde zijsteunen die een optimale bescherming bieden bij een zijwaartse botsing.

Installatie in de auto

De Britax Römer King II LS bevestig je met behulp van de autogordel. Doordat je de stoel naar voren kunt kantelen kun je de gordel eenvoudig plaatsen. Je plaatst het autostoeltje met de rijrichting mee.

Comfort

Naast veiligheid is het natuurlijk ook van groot belang dat je kind kan genieten van een comfortabele rit. De gevoerde, wasbare bekleding biedt je kind optimaal comfort. Dankzij de vier verschillende posities, de ergonomische vorm en de hoofdsteun kan je kind altijd lekker zitten of liggen.

Gebruiksgemak

De Britax Römer King II LS is eenvoudig te installeren en groeit als het ware met je kind mee. De in hoogte verstelbare hoofdsteun en de 5-punts veiligheidsgordel kunnen met één hand versteld worden.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Autogordel

Kleur

Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

9 maanden tot ca. 4 jaar | Groep 1

Merk

Britax Römer