Beschrijving

Bugaboo Cameleon3 Plus Kinderwagen

De baanbrekende, unieke Bugaboo Cameleon3 vormt al ruim 15 jaar een inspiratiebron voor ouders overal ter wereld. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke kinderwagen past zich moeiteloos aan de uitdagingen van het moderne leven aan. Met kleine of grote wielen aan de voorkant, in de stad of in de bossen, over zand of door sneeuw– met de Bugaboo Cameleon3 ben je altijd klaar voor een nieuw avontuur.

Bugaboo Cameleon3 Plus Kinderwagen - Black/Black-Black

Flexibel beestje

De Bugaboo Cameleon3 Plus is een flexibel beestje. Neem je hem mee naar stad, strand of bos? Geen probleem! Dankzij de zwenkwieltjes verplaats jij je moeiteloos door elke stad. Op ruiger terrein kun je de grote en kleine wielen eenvoudig omdraaien om je aan te passen en met de tweewielpositie is geen zandhoop te groot. De Cameleon3 Plus is bovendien geschikt voor het gebruik met diverse autostoelen (adapters niet inbegrepen).

Draai en verstel Voor elke situatie een perfecte stand.

De stoel van de Cameleon3 Plus is omkeerbaar en verstelbaar. Keer de stoel om je kindje naar jou of de wereld laten kijken en verstel hem in diverse posities om je kindje te laten zitten, ontspannen of slapen. Met de omkeerbare en in-hoogte-verstelbare duwbeugel kun je eenvoudig sturen, ongeacht je lengte. Bovendien is de vering van het zwenkwiel perfect af te stellen op het gewicht van je kleine kanjer.

In de doos

Bestel je de Bugaboo Cameleon3 Plus dan ontvang je de volgende onderdelen: reiswieg (te gebruiken tot 6 maanden) zitgedeelte (te gebruiken vanaf 6 maanden) regenscherm bagagemand basisstoelbekleding stoel/wieg-frame lederlook draagbeugel zonnekapbaleinen onderstel met wielen uittrekbare zonnekap en wiegdekje basis wiegbekleding Bugaboo Cameleon3Plus Complete V2

Extra informatie

Merk

Bugaboo

Soort artikel

2-in-1 kinderwagen