Cybex Sirona Z autostoel

 439.95 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje

Het Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 45-105 cm. Dat betekent dat je de autostoel kunt gebruiken vanaf de geboorte van je kindje totdat je kindje 18 kg weegt. De Cybex Sirona Z i-Size kan uitsluitend worden geïnstalleerd met de apart verkrijgbare Z base en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

Veiligheid

De Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje kan zowel voorwaarts als achterwaarts gebruikt worden. Achterwaarts vervoeren wordt aangeraden voor kinderen tot minimaal 15 kg / 76 cm. De autostoel is voorzien van het L.S.P. systeem en een energie absorberende schaal voor optimale zijwaartse bescherming.

Installatie in de auto

De Cybex Sirona Z i-Size Autostoel kan uitsluitend met de Z base worden geïnstalleerd. Hiervoor is isofix noodzakelijk. Deze base wordt niet bij de autostoel meegeleverd. Deze base kan ook gebruikt worden in combinatie met het Cybex Cloud Z i-Size baby autostoeltje zodat je jarenlang plezier hebt van dit reissysteem. De autostoel kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden.

Comfort

De binnenkant van de autostoel is gemaakt van zacht materiaal en de buitenkant is voorzien van een stijlvolle, slijtvaste stof. Wanneer je de autostoel achterwaarts gebruikt zijn er 5 ruststanden mogelijk en bij voorwaarts gebruik 3. De hoofdsteun en gordels groeien in 12 stapjes met je kindje mee.

Gebruiksgemak

Het Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje is 360​ graden draaibaar zodat je je kindje heel makkelijk in het autostoeltje kunt bevestigen. De autostoel heeft magnetische gordelhouders waardoor de gordel nooit in de weg zit als je je kindje in het stoeltje wilt plaatsen.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Kleur

Blauw, Grijs, Zwart

Leeftijd/groep

0 mnd – 4 jaar | groep 0/1

Opties

360º draaibaar

Merk

Cybex