Hauck Bungee Deluxe Wipstoel – Jungle Fun

Beschrijving

De Hauck Bungee Deluxe is een wipstoeltje met ideaal ligcomfort voor je kindje. In deze knusse wipstoel voelt je kindje zich vanaf de geboorte veilig. De Bungee Deluxe is ideaal voor je kindje om in de spelen, ontspannen en eten.
De rugleuning is met slechts één hand te verstellen en kan in zitpositie worden gezet om te eten of in liggende positie om te ontspannen. Bovendien kan de Bungee Deluxe meebewegen met de bewegingen van je kindje of in een stevige positie blijven. Dit kun je doen door het blokje rond de voeten van het stoeltje te draaien. Zo zit je kindje altijd comfortabel.
In het Bungee Deluxe wipstoeltje zal je kleintje zich nooit vervelen. De speelgoedstang houdt je baby bezig en ondersteunt de motorische ontwikkeling van je kindje. Mocht je kindje moe zijn, dan kun je de voetjes onderaan het wipstoeltje omdraaien en het wipstoeltje op natuurlijke wijze laten meebewegen met de bewegingen van de baby.
Als laatste kan het wipstoeljte gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden gedragen dankzij de draagriemen aan de zijkant.
Kenmerken:
Comfortabel wipstoeltje
Speelboogje ondersteunt de motoriek van je kindje
Rugleuning met één hand verstelbaar
Afneembare hoes
Driepuntsgordel
Vergrendelbare schommelfunctie
Optimaal comfort vanaf de geboorte

Extra informatie

Inklapbaar

Nee

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Hauck

Kleur

Blauw, Rood

Opties

Met speelboog

Type artikel

Schommelframe

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: