Klean Kanteen – Babyfles RVS – twee formaten

Beschrijving

Een roestvrijstalen babyfles: een veilig alternatief voor plastic! Een prachtige roestvrijstalen fles van het merk Klean Kanteen. De fles is een veilig milieuvriendelijk alternatief voor de bekende plastic babyflessen. De fles zorgt voor een ontspannen, natuurlijk drinktempo en bevordert zo de spijsvertering van de baby.
Daarnaast wordt de fles geleverd met een hele fijne speen die door haar vormgeving en de gebruikte materialen het drinken uit de borst probeert na te bootsen.
18/8 food-grade roestvrijstaal De fles is gemaakt van 18/8 food-grade roestvrijstaal; dat is volledig vrij van BPA en andere giftige stoffen. Roestvrijstaal is van zichzelf 100% veilig, waardoor het niet nodig is de binnenzijde nog te bekleden met een (plastic of epoxy) coating. Dit laatste is een belangrijk verschil tussen een fles van roestvrijstaal of een fles van aluminium, de aluminium flessen zullen altijd een beschermlaag nodig hebben. Een ander groot voordeel van 18/8 food-grade roestvrijstaal is dat er absoluut geen smaakjes aan het drinken zullen komen; melk smaakt als melk, water smaakt als water.
Praktisch design Over het design van de fles is duidelijk nagedacht. De opening is wijd genoeg om het flesje gemakkelijk schoon te kunnen maken en ook het vullen van het flesje gaat hierdoor gemakkelijk. De zandlopervorm van de fles is fijn voor kleine kinderhandjes. De maataanduiding staat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de fles. En omdat het flesje is gemaakt van RVS warmt deze lekker snel. De fles kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron. Voor het opwarmen van de voeding zal gebruikt gemaakt moeten worden van een flessenwarmer.
De inhoud van het kleine flesje is 148ml en de grotere variant is 288ml.
Het kleine flesje is 10,7 cm hoog en wordt standaard geleverd met een slow flow speen (geschikt voor baby’s van 0-6 maanden). Daarna is een medium flow speen aan te raden (geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden).
De grotere babyfles is 15,5 cm hoog en wordt standaard geleverd met een medium fow speen (geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden).
Speen van medisch siliconenmateriaal De speen is gemaakt van siliconenmateriaal van medische kwaliteit. Daarnaast heeft de speen een dubbel ontluchtingssysteem, dat buikkrampjes vermindert en een goede vertering van de voeding bevordert. De speen heeft aan de basis een diameter van ruim 4 cm en heeft variabele diktes zodat het voor een baby natuurlijk aanvoelt (vergelijkbaar met een borst). Wanneer er uit de speen gedronken wordt past de lange speen zich aan en probeert hiermee de manier waarop een tepel hervormt tijdens de borstvoeding na te bootsen.
Materiaal: fles: 18/8 food-grade roestvrijstaal, speen: siliconenmateriaal van medische kwaliteit
Eigenschappen: vrij van BPA, phtalaten en andere schadelijke stoffen
Inhoud: 148 of 288 ml

Extra informatie

Maat

150 ml – 180 ml

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Klean Kanteen

Kleur

Groen

Type artikel

RVS

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: