Maxi-Cosi Coral 360 i-Size autostoel

 329.00 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Maxi-Cosi Coral 360 Baby Autostoeltje

Het unieke Maxi-Cosi Coral 360 Baby Autostoeltje is het eerste modulaire draaibare baby autostoeltje waarmee je jouw kindje dichtbij kan dragen in de uitneembare en lichtgewichte soft carrier. Het autostoeltje is geschikt voor kindjes van 40-75 cm. Dat betekent dat je de Coral vanaf de geboorte tot circa 12 maanden kunt gebruiken. Het stoeltje is verkrijgbaar in de kleur blauw of zwart.

Veiligheid

De Maxi-Cosi Coral voldoet aan de laatste i-size veiligheidsnorm. De vernieuwde zitverkleiner zorgt voor extra veiligheid en comfort wanneer je kindje in het autostoeltje ligt. De baby autostoel is voorzien van Side Protection System dat optimale bescherming biedt bij een zijdelingse botsing.

Installatie in de auto

De Maxi-Cosi Coral autostoel is eenvoudig en makkelijk te installeren in de auto. Je bevestigd de Maxi-Cosi FamilyFix 360 aan de Isofix bevestigingspunten in je auto, vervolgens klik je de Coral op de basis en je kunt de auto starten. Beschik je niet over bevestigingspunten in de auto? dan kan je de Maxi-Cosi Coral ook vastmaken met autogordels. Het Coral baby autostoeltje wordt altijd tegen de rijrichting in bevestigd.

Comfort

De gordels van het Coral baby autostoeltje blijven open staan, zo kan je jouw kindje makkelijk in en uit het stoeltje tillen. De soft carrier heeft een zachte voering en verstelbare handgrepen dat voor extra comfort zorgt. Het autostoeltje wordt geleverd met een zitverkleiner voor optimale ondersteuning van jouw pasgeboren baby.

Gebruiksgemak

De Maxi-Cosi Coral baby autostoel heeft een ergonomisch ontwerp met gladde oppervlakken. Het baby autostoeltje is perfect te combineren met kinderwagens van Maxi-Cosi en Quinny. Dankzij memory lock kan je het autostoeltje met één hand van de wandelwagen af halen. De soft carrier is makkelijk in en uit de safety shell te tillen. De audiovisuele indicatoren zorgen voor een juiste en veilige installatie.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zwart

Bevestigingswijze

Isofix en/of autogordel

Leeftijd/groep

0 mnd – 1 jaar | groep 0+

Opties

360º draaibaar

Merk

Maxi-Cosi