Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje

 379.99 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje Authentic Black

Het Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje is zowel op het gebied van veiligheid als op het gebied van comfort een echte topper. Het autostoeltje is geschikt voor kindjes van 40 – 105 cm. Dat betekent dat je de Pearl 360 i-Size vanaf de geboorte tot circa 4 jaar kunt gebruiken. De autostoel is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken en heeft in beide posities meerdere ligstanden. In deze autostoel kun je je kindje tot wel 4 jaar achterwaarts vervoeren. De maxi-cosi-pearl-360-i-size is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, cognac en rood.

Veiligheid

De Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Dat geldt overigens alleen wanneer je de autostoel installeert met behulp van een isofix base. De autostoel is 360° draaibaar en voorzien van G-CELL Side Impact technologie dat extra zijwaartse bescherming biedt bij een zijdelingse botsing.

Installatie in de auto

Het Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje kan uitsluitend met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 worden geïnstalleerd in je auto.

Comfort

De hoofdsteun van de Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size is verstelbaar en groeit met je kindje mee. De bekleding van het autostoeltje is super zacht en comfortabel. Ook de extra zachte voering biedt je kindje extra comfort. Het autostoeltje wordt geleverd met een verkleinkussentje voor optimale ondersteuning van jouw pasgeboren baby. De hoofdsteun en gordels zijn gelijktijdig verstelbaar zodat deze makkelijk met je kindje meegroeien en je kindje altijd veilig zit. Het zitje is ergonomisch gevormd en is eenvoudig te draaien van achterwaarts naar voorwaarts.

Gebruiksgemak

Dankzij de Isofix bevestigingsmethode is dit stoeltje niet alleen veilig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De bekleding van het Pearl 360 i-Size Autostoeltje is gemaakt van Bamboe en kan worden uitgewassen in de wasmachine. De Pearl 360 i-Size heeft een innovatief openstaand gordelsysteem waardoor je je kindje heel makkelijk in het autostoeltje kunt bevestigen.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Kleur

Cognac, Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

0 mnd – 4 jaar | groep 0/1

Opties

360º draaibaar

Merk

Maxi-Cosi