Maxi-Cosi Pebble 360

 229.99 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size Baby Autostoeltje Essential Black

Het Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size Baby Autostoeltje is zowel op het gebied van veiligheid als op het gebied van comfort een echte topper. Het autostoeltje is geschikt voor kindjes van 40 – 83 cm. Dat betekent dat je de Pebble 360 i-Size vanaf de geboorte tot circa 15 maanden kunt gebruiken. De Pebble 360 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs, groen en zwart.

Maxi-Cosi Pebble 360 Essential Black Autostoeltje

Veiligheid

De Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Dat geldt overigens alleen wanneer je de autostoel installeert met behulp van een isofix base. De autostoel is 360° draaibaar en voorzien van G-CELL Side Impact technologie dat extra zijwaartse bescherming biedt bij een zijdelingse botsing.

Installatie in de auto

De Maxi-Cosi FamilyFix 360 kan gebruikt worden om het Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size autostoeltje met behulp van isofix in de auto te installeren. De autostoel kan eventueel ook met de 3-punts autogordel worden bevestigd. De Pebble 360 i-Size wordt altijd tegen de rijrichting in bevestigd.

Comfort

De hoofdsteun van de Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size is verstelbaar en groeit met je kindje mee. De bekleding van het autostoeltje is super zacht en comfortabel. Ook de extra zachte voering biedt je kindje extra comfort. Het autostoeltje wordt geleverd met een 2-delig verkleinkussentje voor optimale ondersteuning van jouw pasgeboren baby.

Gebruiksgemak

Het Easy-in systeem zorgt ervoor dat je je kindje makkelijk in het Maxi-Cosi Pebble 306 autostoeltje kunt leggen. Bovendien kun je de gordeltjes met één hand openen. Handig! De bekleding van het autostoeltje kan verwijderd worden om gewassen te worden.

Maxi-Cosi | Pebble 360: kenmerken en voordelen

Ontdek alle kenmerken en voordelen die de Maxi-Cosi Pebble 360 te bieden heeft.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Grijs, Groen, Zwart

Bevestigingswijze

Isofix en/of autogordel

Leeftijd/groep

0 mnd – 1 jaar | groep 0+

Opties

360º draaibaar

Merk

Maxi-Cosi