Maxi-Cosi Plaza Plus Kinderwagen

 629.10 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Maxi-Cosi Plaza Plus Kinderwagen 2-in-1

De Maxi-Cosi Plaza+ Kinderwagen 2-in-1 heeft een aangename hoogte waardoor je rug gespaard blijft. Door de hoge plaatsing van de reiswieg en zitting til je je kindje er eenvoudig uit. Met de meegeleverde reiswieg is deze kinderwagen geschikt vanaf de geboorte van je kindje. Na 6 maanden mag je kindje over naar het omkeerbare zitgedeelte waar het heerlijk om zich heen kan kijken. Verder is de kinderwagen geschikt tot ongeveer 4 jaar (22 kg). De Maxi-Cosi Plaza+ Kinderwagen is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Comfort

De foam wielen van de Maxi-Cosi Plaza+ Kinderwagen zijn uitgerust met Xtrail-schokdempers die de schokken van oneffen terrein opvangen. Hiermee zijn jij en kindje verzekerd van een comfortabele rit. De ruime zitting kan eenvoudig worden aangepast naar de grootte van je kindje en beschikt over een 5-punts gordel met zachte gordel pads. De gordel sluit makkelijk en snel dankzij de magneetsluiting. Je kindje is binnen no-time klaar voor een heerlijke wandeling.

Gebruiksgemak

Met de Maxi-Cosi Plaza+ Kinderwagen 2-in-1 kan je prima uit de voeten in de drukke stad. De wagen is erg wendbaar en kan perfect worden aangepast aan verschillende situaties. Voor een overstap naar de auto of trein laat de kinderwagen zich makkelijk met één hand compact inklappen en blijft zelfstandig staan. Je hebt dus altijd een hand vrij voor je kindje.

Wat je krijgt geleverd

Deze kinderwagen wordt compleet geleverd met een frame, zitting, reiswieg, zonnekap, afdekhoes en veiligheidsbeugel.

Extra informatie

Soort artikel

2-in-1 kinderwagen

Merk

Maxi-Cosi