-32%

Maxi-Cosi Titan Autostoeltje

 169.99 Incl. BTW

Maxi-Cosi Titan Autostoeltje - Basic Black

Categorie:

Beschrijving

Onze Maxi-Cosi Titan is ontworpen voor je snelgroeiende baby vanaf 9 maanden! Een autostoeltje geschikt voor diverse leeftijden voor baby’s, peuters en kinderen. De Titan biedt een eenvoudige ISOFIX-installatie en houdt je kindje veilig en comfortabel tot aan 12 jaar.

Maxi-Cosi Titan Autostoeltje - Basic Black

Installatie

Voor een eenvoudige installatie sluit je de Titan eenvoudig aan op de ISOFIX-ankerpunten van je auto. We hebben ook een toptether ontworpen als derde ankerpunt om je kindje nog veiliger aan te sluiten. Raadpleeg de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor een correcte ISOFIX-installatie. Wanneer Titan wordt gebruikt als Groep 2/3 autostoeltje (na 4 jaar) dan zijn de ISOFIX en toptether optioneel omdat je dan de veiligheidsgordels van je auto kunt gebruiken om je kind te beveiligen. De indicatoren op ISOFIX-bevestigingspunten geven aan wanneer de stoel correct is geĆÆnstalleerd zodat je je gerust voelt voor je vertrekt!

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby’s uit het ziekenhuis naar huis gebracht. De veiligheid van je kind is onze topprioriteit. Naast een heel eenvoudige en stabiele installatie beschikt Maxi-Cosi Titan over een 5-punts veiligheidsharnas om je opgroeiende kind veilig en stabiel te houden. Het harnas kan gebruikt worden tot 18 kg en je kan je kind beveiligen met de autogordel. Titan is er om je kindje door de jaren heen veilig te laten reizen.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

Kleur

Blauw, Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

9 mnd – 12 jaar | Groep 1/2/3

Merk

Maxi-Cosi