-37%

maxi Cosi Tobi autostoel

 132.52 Incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Maxi-Cosi Tobi

Als ouder wil je ervoor zorgen dat je kindje veilig in de auto zit. De Maxi-Cosi Tobi is ontworpen met een uniek gordelsysteem en gordelspanner voor een extra veilige installatie. Het harnas en de hoofdsteun passen zich aan aan je opgroeiende kind om altijd perfect te passen.

Maxi-Cosi Tobi Autostoeltje - Authentic Black

Installatie

Weet je niet zeker welk autostoeltje geschikt is voor je auto? Gebruik dan de Maxi-Cosi Tobi. Hij past in elke auto omdat hij kan worden bevestigd met de autogordel. In onze gebruikershandleiding wordt uitgebreid uitgelegd hoe je Tobi veilig in je auto kunt installeren.

Veilig en handig autostoeltje

Maxi-Cosi Tobi is een veilig en handig autostoeltje voor je kleine peuter en ook voor jou als ouder. Het unieke gordelsysteem legt precies uit hoe het autostoeltje moet worden geïnstalleerd. De extra gordelspanner trekt de veiligheidsgordel van de auto aan om extra goed en veilig te passen. Op die manier is een correcte installatie verzekerd. Eenmaal geïnstalleerd blijft het innovatieve easy-in harnas automatisch open zodat je je kindje gemakkelijk in de stoel kunt plaatsen. Terwijl je peuter groeit, groeit Tobi ook. Het veiligheidsharnas en de hoofdsteun kunnen gelijktijdig worden versteld om altijd perfect te passen. Tobi heeft 5 opties om achterover te leunen in zit- en slaaphouding zodat elke reis altijd comfortabel is. Voor nog meer comfort biedt Maxi-Cosi Tobi een extra hoge zitpositie waardoor je kleintje een geweldig uitzicht heeft op wat er buiten gebeurt. Het autostoeltje voor peuters past op de meeste auto’s omdat het bevestigd wordt aan de veiligheidsgordel van je auto.

Afneembare hoes

Onderweg kan je kindje ziek worden of drankjes kunnen terechtkomen waar ze niet thuishoren. Wat er ook gebeurt, je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Maxi-Cosi’s autostoelhoes kan eenvoudig worden verwijderd en is wasbaar in de machine.

GEBRUIKSGEMAK

  • Gebruik de autogordel om het Tobi-autostoeltje voor peuters te installeren
  • Easy-in harnas blijft automatisch open om het kind gemakkelijk in het zitje te plaatsen Hoes kan worden verwijderd
  • Hoes kan in de wasmachine worden gewassen

Extra informatie

Bevestigingswijze

Autogordel

Kleur

Cognac, Grijs, Rood, Zwart

Leeftijd/groep

9 maanden tot ca. 4 jaar | Groep 1

Merk

Maxi-Cosi