Titaniumbaby iSafety! Vector Autostoel – Isofix – Groep 1,2,3 – Zwart/Grijs

-23%

Titaniumbaby iSafety! Vector Autostoel – Isofix – Groep 1,2,3 – Zwart/Grijs

129.95 99.95

Categorie:

Ga naar de webshop

Beschrijving

Titaniumbaby Autostoel Vector
Ontdek de nieuwe kinderautostoel Vector Isofix van Titaniumbaby. Deze autostoel is optimaal afgewerkt op het gebied van veiligheid, comfort en design, zodat jij en jouw kind met een gerust hart veilig op weg kunnen zijn.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar ( 9-36kg)
De autostoel Vector Isofix van groep I, II en III is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar( 9 – 36 kg). De stoel is voorzien van maar liefst 4 veiligheidssystemen, namelijk: het isofix systeem; top tether verankeringssysteem; SIPS ( side impact protection system) en 5 – punt veiligheid gordel.
Veiligheid en comfort gebruik
Isofix is een universeel systeem, waarbij de autostoel direct op een tweetaal Isofix ankerpunten van de autozitting vastgeklikt kunnen worden. De twee Isofix bevestigingspunten bevinden zich tussen de rugleuning en de zitting van de auto.
De top tether is een verankeringssysteem met een extra band aan de boven zijde van de stoel, deze kan je vast maken aan een derde verankeringspunt. Dit kan je terug vinden in de kofferbak of achterop de rugleuning van de achterbank, afhankelijk van type/ merk auto dat je hebt. Te vinden in instructie boek van de auto.
SIPS (Side Impact Protection System) biedt voor zijwaartse bescherming.
Installatie autostoel
In de eerste groep (9-18 kg) gebruik je de autostoel in kinderstand met 5 – puntsgordel, Isofix en top tether. In de tweede groep en derde groep (15-36 kg ) verhoog je de hoofdsteun waardoor de rugleuning hoger wordt en gebruik je de stoel in combinatie met Isofix en de 3 -puntsgordel. De hoofdsteun in groep I kan in 5 verschillende hoogtes worden afgesteld, in de stand van groep II en III kan ook nog eens in 5 hoogtes versteld worden. De hoofdsteun die in 10 diverse standen kan worden gezet, zorgt ervoor dat de stoel met jouw kind meegroeit en zo je voorzien van een optimale levensduur van de autostoel. Voor de installatie van tweede en derde groep dien je het 5-puntsharnassysteem te verwijderen en deze moet veilig opgeborgen worden voor toekomstige gebruik.
Kenmerken
• Eenvoudige montage door geïntegreerd Isofix systeem;
• Voorzien van een extra Top tether verankeringssysteem;
• Uitgevoerd met SIPS ( Side Impact Protection Systeem);
• Geschikt van 9 maanden tot ongeveer 12 jaar ( 9 – 36 kg);
• Kan zowel voor – als op de achterzitting worden bevestigd, mits de airbag is uitgeschakeld;
• ECE 44 /04 gekeurd en getest volgens de laatste wettelijk gestelde eisen;
• In hoogte verstelbare hoofdsteun;
• Bekleding wasbaar op 30 graden.

Extra informatie

Bevestigingswijze

Isofix

merchant

bol.com: Baby, mother and child

Brand

Titanium baby

Kleur

Zwart

Leeftijd/groep

9 mnd – 12 jaar | Groep 1/2/3

Model

Vector

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: