thee

Bon Appethee wint de Hipste Webshopverkiezing

Webshop Bon Appethee is verkozen tot de ‘Next Hippest Shop’. De lifestyle webwinkel die van theedrinken een belevenis maakt, wist met een overweldigend aantal publieksstemmen en een hoge puntentoekenning van de vakjury de eerste plek te bemachtigen en gaat er met de felbegeerde titel vandoor.

Theebelevenis
Bij Bon Appethee draait alles om dat ene momentje voor jezelf. Niet zomaar een kopje thee drinken, maar echt genieten van éven tijd voor jezelf met een mooie thee en daarbij passende accessoires zoals een leuk zeefje, mooi theeglas of mok. We zijn vaak druk-druk-druk en gehaast. Een oplaadmomentje met een geurige theemelange is dan welkom. En hoe kan dat beter dan met een vers gezette thee in een mooi glas, fijne theemok of hippe theepot?

100 soorten losse thee
Monique Nieuwdorp, trotse moeder van 2 pubers, werkt fulltime aan de webwinkel die ze in 2015 is gestart. Met Bon Appethee wist ze haar passie voor thee te vertalen in een smaakvol vormgegeven én gevulde webshop. Theeliefhebbers kunnen er niet alleen terecht voor een uitgebreide collectie theesmaken en theeproducten, maar krijgen ook leuke theeweetjes voorgeschoteld. Met een keuze uit ruim 100 soorten losse thee, de originele quoTEAs en hippe thee lifestyle items als Chilly’s bottles, Kletspotten, Soxs en servies van o.a. Bastion Collections heeft Bon Appethee de harten van veel online shoppers gestolen.

De 3 hipste shops van dit seizoen
Bon Appethee werd als hipste shop gekozen uit ruim 40 genomineerde webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. De jury was erg enthousiast over deze theebelevenis webwinkel“Een walhalla voor theeliefhebbers. De shop heeft een mooie vormgeving en uitnodigende product presentatie. Hier ben je voor thee én meer aan het goede adres. De ‘theeweetjes’ zijn een waardevolle toevoeging waardoor je gelijk zin krijgt in een vers kopje thee.”

Als hippe runner-up is geëindigd fashion webshop Hipindregen. De jury was onder de indruk van de vrolijke uitstraling en hippe look & feel van deze shop: “Alles is top aan Hipinderegen. Een mooie niche, superleuke vormgeving én een goed assortiment.”

De eervolle derde plaats wordt ingenomen door fashion webstore StellasStyle, dé online ‘go-to’ voor modieuze en luxe active wear. De jury was enthousiast over het bijzondere aanbod, de mooie foto’s, de uitstraling en noemt dit hip & safe shopadres het paradijs voor fashionista’s in én buiten de sportschool.

Hip & Safe shopadresjes
De Next Hippest Shop Webshopverkiezing wordt sinds 2010 georganiseerd door HippeShops.nl, dé online shopping blog van Nederland en België. Het goed bezochte webwinkelplatform trekt dagelijks duizenden bezoekers en biedt een exclusieve selectie hip & safe shopadresjes die nog niet door de grote massa zijn ontdekt. De bloggers vanHippeShops.nl delen elke dag opnieuw de leukste vondsten van het web en laten je kennismaken met de hipste online shopping trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *