uv-werende doeken

UV-WERENDE DOEKEN VOOR ZONBESCHERMING

Cloby introduceert UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming

Multifunctionele doek blokkeert meer dan 98% van de schadelijke UV-straling. 

Baby’s en kinderen zijn extra kwetsbaar voor de zon. Volgens het KWF verdubbelt ernstige verbranding in de jeugd de kans op het krijgen van een melanoom (huidkanker) op latere leeftijd. De nieuwe multifunctionele UV-doek van het Nederlandse baby- en kindermerk Cloby biedt UPF 50+ zonbescherming zonder dat daarvoor chemicaliën aan de stof zijn toegevoegd. Dankzij de handige drukknoopjes zet je de UV-werende doek overal aan vast waardoor je kleine altijd optimaal beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon

Verantwoorde productie

De UV-doeken zijn gemaakt van een mix van katoen, elastane en de duurzame stof bamboe, wat de doek zacht en luchtig maakt. De zonbescherming wordt gecreëerd door de speciale weving en eigenschappen van de bamboe stof, en dus niet door toevoeging van chemicaliën. 

Samengevat bieden de UV-doeken de volgende eigenschappen:
• UPF 50+ zonbescherming zonder toevoeging van chemicaliën • Multifunctioneel dankzij 2 drukknoopjes • Duurzame materialen • Hoog absorberend • Antibacterieel • Luchtig en temperatuur regulerend

Multifunctioneel

Bevestig de UV-doek aan een kinderwagen, buggy, of draagzak, om een baby of kind heen op het strand of park, of gebruik hem als borstvoedingsdoek. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Keurmerk

De UV-doeken bieden met UPF50+ de meest optimale zonveiligheid voor baby & kind. Ze hebben het goedkeuringszegel ontvangen van het Internationale Melanoom Instituut voor de uitstekende zonbescherming en promotie van zonbewust gedrag.

Verkrijgbaar via https://mycloby.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *