Commode wit

De commode wit is de meeste verkochte commode. Wij laten je de mooiste en de goedkoopste zien, inclusief prijsvergelijker zodat je niet teveel betaald.

Baby commode wit

Er is een reden waarom de commode wit zoveel wordt verkocht. De kleur wit past namelijk bij heel veel stijlen. Of je nu gaat voor de moderne stijl of gaat voor de klassieke stijl. Of voor een kamer vol met kleur. Voor elke stijl is er wel een mooie baby commode te vinden. En niet alleen voor elke stijl, ook in elke prijsklasse.

In deze blog laten we je zien wat er mogelijk is. Voor elke stijl of budget zullen we drie voorbeelden gebruiken om je te inspireren.

De klassieke commode wit

De klassieke babykamer onderscheidt zich door gebruik te maken van ornamenten. De meubels zijn versierd met mooie kastknoppen en het hout is bewerkt. De stijl doet ons soms terug denken aan de klassieke stijl van de Romeinen. Deze stijl is ook heel erg goed te combineren met barok elementen. Vaak zien we dat naast wit de kleur ecru gebruikt wordt. Dit kan je extra accentueren met gouden accessoires, denk daarbij aan een leuke wandlamp.

Al deze elementen zien we ook terug in de klassieke commode wit. Bij de een iets meer dan bij de ander. De Barcelona en Charlotte zijn echte voorbeelden van de klassiek babycommode. Hier zien we veel bewerkt hout. Bij de Barcelona is zelfs de opstaande rand waar je je aankleedkussen tegen aan legt bewerkt. Door zijn ronde afwerking past hij goed bij de klassieke babykamer.

De commode Elena heeft een iets modern tintje maar door haar ronde onderzijde en sierlijke pootjes past ze nog steeds heel erg goed in de klassieke babykamer.

Moderne commode wit

De moderne witte commode is degene die we het vaak komen. Elke grote babywinkel heeft een ruim assortiment aan moderne witte commodes. Je hebt commodes die helemaal wit zijn maar de moderne commodes worden ook vaak gecombineerd met hout. Er is zelfs een commode wit die gecombineerd wordt met zwart staal, bijvoorbeeld in het deurbeslag of in de pootjes. Ideaal voor de stoere industriële babykamer.

Bij de moderne commode wit zie je dat er vaker dan bij de klassieke commode gebruik wordt gemaakt van deurtjes. Het merendeel bevat lades maar bij de moderne commode zien we ook kastdeuren of een combi van lades en deuren. Je zult zelf moeten kijken wat je prettiger vindt. Lades geven je een goed overzicht. In een lade kan je duidelijk zien hoeveel luiers je nog hebt. Je kan ook de babykleertjes overzichtelijk in een lade leggen. Een kastje daarin tegen geeft je de mogelijkheid om hogere spullen in op te bergen. Bedenk dus goed hoe je de commode wilt gaan inrichten.

Goedkope commode wit

Omdat er zoveel witte commodes verkrijgbaar zijn, zijn ze ook in elke prijsklasse verkrijgbaar. Je hebt hele dure commodes maar gelukkig ook hele goedkope commodes. Wij hebben 3 commodes onder de € 200,- voor je op een rijtje gezet.

Commode wit pimpen

Mocht je een leuke commode zien maar deze meer willen aanpassen aan jouw thema? Of misschien heb je wel een witte commode via marktplaats gekocht en heb je deze zelf wit geverfd? Met een paar leuke deurknopjes kan je het kastje helemaal aanpassen aan de stijl van je kinderkamer. Met zwarte deurknoppen maak je binnen no time een industriële commode. Of plaats kleurrijke deurknoppen aan je commode wit en je hebt een leuke commode die past bij een Nijntje babykamer.

Natuurlijk kan je ook met allerlei andere items je commode pimpen. Zet leuke commode mandjes neer waar je al je verzorgingsproducten, luiers en rompertjes in kan plaatsen.

Hebben we je overtuigd voor om een witte commode te kopen? Dan kan je kijken bij Bol.com, Babypark.nl, Prenatal, Baby&tiener, Babyplus of Van Asten babystore.