feestdagen

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen: tijd voor gezelligheid in huis

De dagen worden korter en de regen klettert op de daken. Moeten we dan massaal bij de pakken neer gaan zitten? Nee, juist niet! Dit zijn namelijk de perfecte omstandigheden om ons huis weer knus en gezellig te maken. Met de Sint en Kerst collectie van Liefsvancindy.nl tover je binnen no time het huis om tot een gezellig winters tafereel. Eén nadeel: de kans is groot dat je met deze gezelligheid niet meer naar buiten wilt!

Sint Collectie
Kan jij stiekem ook niet wachten tot de Sint weer in het land is? Kwel jezelf niet langer en begin alvast met de voorbereidingen om een perfecte Sinterklaassfeer in huis te creëren. Koop een grote zak pepernoten, een pak chocolademelk en installeer jezelf op de bank om inspiratie op te doen. Wat dacht je van gezellige houten huisjes en sfeervolle raamdecoratie? Of gebruik de cadeauzakjes, -labels en gepersonaliseerde Sint zakken voor een perfecte pakjesavond! En kunnen de kleintjes niet wachten tot het zover is? Download dan de gratis Sinterklaas aftelkalender. Kleur de dagen dat de schoen gezet mag worden en geef aan wanneer het pakjesavond is. Een leuke manier om een stressvolle periode iets duidelijker en inzichtelijker te krijgen.

Kerst Collectie
Voor je het weet mogen we de kerstboom weer optuigen. Genieten van de kerstmuziek, de geur van naaldtakken en alle oogverblindende kerstversiering. Laat de voorpret alvast beginnen met de Kerst collectie van Liefs van Cindy. Maak de woonkamer in een handomdraai gezellig met hippe kerstslingers, een originele houten kerststal of met kerstbal stickers. Of ga creatief aan de slag met de Do it Yourself artikelen en free printables. Maak deze feestdagen de leukste decoratie, zoals de DIY-kerststal, kerstballen, pepernoten pot of Sint lichtjes.

Over Liefs van Cindy
Gedreven door de wens originele cadeaus te bedenken. Iets dat past bij een speciale gelegenheid én er ook nog eens geweldig uitziet. Met die gedachten is Cindy Franx haar bedrijf Liefs van Cindy gestart. Ze ontwerpt producten die zowel lief als origineel zijn. Denk aan kinderkleding en accessoires, kraamcadeaus met naam, speelgoedzakken, muurstickers en nog meer leuks. Cindy haakt in op thema’s zoals Sinterklaas en Kerst, maar ook met Moederdag, Vaderdag of voor een cadeautje voor de juf of meester kun je hier terecht. Bekijk dan de gehele collectie op www.liefsvancindy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *