Wieg kopen

Een wieg kopen? Wij laten je door middel van onze prijsvergelijker zien waar je deze het beste kan aanschaffen. Of je nu op zoek bent naar een Mozes wieg of een houten wieg, wij laten je graag zien wat er mogelijk is.

Wieg kopen

Een wieg kan je heel erg goed online kopen. Het aanbod is reuze. De meeste grote babywinkels hebben een groot assortiment wiegjes. Een wieg kan je heel goed online kopen. De maten staan op de site van de aanbieder vermeldt en jij hoeft alleen maar te kijken of deze in je babykamer past. Als je een wieg wilt kopen is het eigenlijk van het grootste belang dat je kijkt naar je wensen.

Stijl

Wil jij een wieg kopen omdat het past in de styling van je babykamer? Wil je gewoon starten met een mooie Mozes wieg omdat deze goed past bij je botanische thema? Omdat een wieg kleiner is dan een ledikant is het makkelijker te gebruiken in het thema van je babykamer. Wij vinden het een goede reden om een wieg te kopen puur voor het aangezicht. Want elke ouder (lees meestal de moeder 🙂 ) gunt zijn baby toch een prachtige babykamer. Je kindje zelf maakt er weinig van mee maar als jonge ouders zijn we toch altijd erg druk met het inrichten van de babykamer. En daar mag je best de allermooiste wieg voor kopen.

Gebruiksgemak

Als ervaren moeder van vier kan ik je vertellen dat het reuze handig is om je baby de 1e weken naast je te hebben liggen. Je kindje is op die manier altijd dichtbij je. De 1e nachten zijn altijd een beetje spannend. Het is dan toch minder fijn om je baby in zijn/haar eigen babykamer te leggen. Naast dat het je een geruststellend gevoel kan geven is het voor de nachtvoedingen ook reuze handig als je baby dichtbij je in de buurt is. Mocht je borstvoeding geven dan is een co-sleeper handig want deze plaats je letterlijk naast je bed. Voeden wordt op die manier een stuk makkelijker.

Verplaatsbaarheid


Een wieg kopen kan handig zijn als je moeilijker te been bent door bijvoorbeeld je keizersnede. Of als je nog moeilijk de trap op komt. Door naast je bed of in je huiskamer een wiegje neer te zetten heb je je baby dichtbij je, hoef jij zo min mogelijk te bewegen en kan je kindje slapen in een echt bedje i.p.v. in een kinderwagenbak. Het kan ook makkelijk zijn als je kindje gaat logeren. De wiegjes van Topmark zijn dan een goede investering. Deze zijn makkelijk in te klappen en worden geleverd in met een transsporttas waardoor je het wiegje overal mee naartoe kan nemen.

Goedkope wieg kopen

Een wieg wordt alleen in de 1e 5 maanden van je baby’s leven gebruikt. Je wilt hier dus niet heel erg veel geld aan uitgeven. Liever geef je geld uit aan een ledikant omdat je kindje hier zeker ook zijn hele peutertijd nog van kan genieten. Een wieg is toch een item welke al snel plaats moet maken voor een grotere versie. Zeker als je kindje snel groeit. Wij werken met een prijsvergelijker waardoor je kan zien waar je jouw wiegje het beste kan kopen. Als je de wieg bij meerdere aanbieders kan kopen laat ons systeem een prijsvergelijking zien.

/