BabyBjörn Move

BabyBjörn Move

Een draagzak voor de moderne familie in de stad

De tijden waarin families met kleine kinderen thuis bleven, zijn voorbij. Al enkele weken na de geboorte wordt de kleinste telg ingepakt en meegenomen: naar familie, naar vrienden, op daguitstap of op reis. BabyBjörn, het Zweedse familiebedrijf sinds 1961, wil het leven van families met kleine kinderen zo gemakkelijk mogelijk maken. De draagzak Move werd speciaal ontwikkeld voor deze moderne familie in de stad.  
 
BabyBjörn designteams interviewen families in heel de wereld, ook in België en Nederland, om te begrijpen hoe het alledaagse leven van een familie met kleine kinderen in verschillende landen verloopt. De nieuwe draagzak Move is het resultaat van een stijgende vraag naar een flexibele, praktische reisdraagzak die veilig is voor de baby en comfortabel voor de drager.

Opvallend zijn de twee delen waaruit de draagzak Move werd opgebouwd. Dat maakt de draagzak erg gemakkelijk aan en uit te doen – zelfs onderweg. Slaapt de baby, dan kan het kindje eenvoudig neergelegd worden zonder het te wekken door een van de twee delen voorzichtig los te maken. 
 
Ook de hoofdondersteuning voor de allerkleinsten is een argument. Door de hoofdondersteuning kan het hoofdje van een baby niet naar achter vallen bij het inslapen en kan de draagzak al onmiddellijk na de geboorte gebruikt worden. 

BabyBjörn Move

De BabyBjörn designers ontwikkelden de draagzak Move met het oog op een uitzonderlijk hoog draagcomfort voor papa of mama. Met ruggensteun en heupband wordt het gewicht van de schouders verdeeld en ook door de rug en heupen gedragen. Op die manier kunnen ook oudere peuters langer en verder gedragen worden. 
 
De draagzak uit mesh, een netstof die speciaal voor BabyBjörn werd ontwikkeld, zorgt voor een betere luchtdoorstroming, waardoor zowel de drager als de baby niet oververhit raken. De zachte stof geeft de nodige ondersteuning aan de rug, de beentjes en heupen van de baby. Draagzak Move werd geclassificeerd als heupvriendelijk door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI). Kindjes vanaf 5 maanden kunnen met het gezicht naar voren gedragen worden. De mesh stof is een gifvrij materiaal, gecertificeerd volgens de OEKO-TEX Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten. De draagzak is eenvoudig in de wasmachine te wassen en droogt snel.

Modern kleurenpallet
Draagzak Move is verkrijgbaar in een modern en uniseks kleurenpallet, waardoor de draagzak door mannen en vrouwen graag gedragen wordt. 
 
Draagzak Move is online en in de winkel verkrijgbaar en kost €139,90.
 
Sinds het eerste model, Close to Heart, in 1973 op de markt kwam, werden 30 miljoen baby’s in een draagzak van BabyBjörn gedragen. Het bedrijf dat in 1961 werd opgericht, ontwikkelt en vereenvoudigt zijn draagzakken continu om ouders met kleine kinderen de beste draaghulpmiddelen te bieden.

Misschien vindt je dit ook interessant:

Nagels knippen baby – Wanneer en hoe je dit het beste kan doen

Nagels knippen baby – Wanneer en hoe je dit het beste kan doen

Baby hoofd gestoten – Moet je bezorgd zijn?

Baby hoofd gestoten – Moet je bezorgd zijn?

Baby leren slapen overdag –  Een aantal tips die jou helpen

Baby leren slapen overdag – Een aantal tips die jou helpen

Dunstan Babytaal – Communiceer met je baby

Dunstan Babytaal – Communiceer met je baby

Hoe laat ik mijn baby doorslapen?

Hoe laat ik mijn baby doorslapen?

Baby huilt ineens tijdens slaap – Hier komt het door

Baby huilt ineens tijdens slaap – Hier komt het door

Tandjes poetsen Baby – Alles stap voor stap uitgelegd

Tandjes poetsen Baby – Alles stap voor stap uitgelegd

Warmte uitslag Baby – Symptomen, behandelen en voorkomen

Warmte uitslag Baby – Symptomen, behandelen en voorkomen

De beste producten voor jou en je baby:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *