dagboek jaarboek

Studio Ins & Outs maakt het verzamelen van mooie herinneringen tastbaar

Al die mooie, speciale momenten in het leven – van trouwen tot zwangerschap en van de geboorte van je kind tot tienerpraatjes – wil je voor altijd onthouden. In de waan van de dag, vergeet je toch leuke uitspraken of kleine emotionele gebeurtenissen. Had je het maar genoteerd… een invulboek is dé manier om alle bijzondere herinneringen te verzamelen. Op een leuke en creatieve manier. Zeker als je het invulboek opleukt met hippe accessoires van Studio Ins & Outs.

Invulboeken zijn hip en happening. Zeker in bepaalde periodes in een mensenleven. Veel vrouwen houden een boek bij tijdens hun zwangerschap en jonge ouders leggen veel vast als er een kindje is geboren. Vaak op foto, met het idee er later een mooi fotoboek van te maken. Nóg leuker worden herinneringen als ze met uitspraken en grappige weetjes in eeninvulboek worden verzameld. Zo maak je zelf een boekje met momenten om nooit meer te vergeten.

Meer dan een invulboek
Irene van Zuthem, eigenares van Studio Ins & Outs, maakt originele invulboeken voor diverse gelegenheden. Zij ziet dat er steeds meer interesse is om creatief aan de slag te gaan met een invulboek. “Ik verkoop geen leeg boek. Ik bied inspiratie om de klant te helpen bij het nog mooier maken van het invulboek. Bijvoorbeeld met washi tape, elastieken, stickers en fancy achtergronden. Ik merk dat men weer ouderwets gaat plakken, in plaats van achter de computer een fotoboek maken”, legt Irene uit. Bij Studio Ins & Outs vind je daarom naast de invulboeken zelf ook diverse gave accessoires voor je invulboek. Met een mooie achtergrond, passende quote of vrolijke sticker maak je het invulboek nóg persoonlijker! Door dat alle accessoires naadloos bij elkaar passen hoef je niet enorm creatief te zijn om van jouw boek, een unieke herinnering voor later te maken.

Inspiratie
De service van Studio Ins & Outs gaat nog veel verder dan invulboeken en accessoires. Zo kun je thema verrassingsboxen bestellen of een abonnement, zodat je 3 boxen krijgt toegestuurd verspreid over 3 maanden. In de box zijn originele en handige goodies te vinden voor je invulboek. Irene maakt iedere maand bij de verrassingsbox een inspirerende video met Do-It-Yourself tips. Ook houdt de creatieve Irene, met haar team, een blog bij waar nog veel meer slimme tips worden gegeven. Het is duidelijk dat Studio Ins & Outs haar klanten wil inspireren én motiveren. Want hoe zorg je ervoor dat die boeken niet ergens in een kast belanden, maar worden gevuld met de mooiste momenten. Ieder kwartaal organiseert zij een gratis challenge via de mail. Irene: “Tijdens de challenge gaan we in 5 stappen van niets naar een mooi gevuld invulboek. Door vorderingen te delen in de community motiveer en inspireer je andere deelnemers.”

Herinneringen worden nóg leuker in een invulboek! Een greep uit de invulboeken die bij Studio Ins & Outs verkrijgbaar zijn: Negen maanden, Kraambezoek, Eerste jaar, Uitspraken, Schoolfoto, Vakanties & uitjes, Mooie Momenten, Jaarboek, Bruiloft en Oppas. 

Over Studio Ins & Outs
Studio Ins & Outs inspireert op een moderne manier om alle mooie momenten in het leven vast te leggen. In een origineel invulboek. De collectie invulboeken is zeer uitgebreid, net als de vele mogelijkheden om het boek verder te versieren. Alles is ontworpen door eigenaresse Irene van Zuthem en wordt met veel zorg en liefde verstuurd. Bekijk de complete hele collectie op www.studioinsenouts.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *