De beste autostoeltjes

De beste autostoeltjes 2020

Beste voor baby’s

de beste autostoel groep 0 Maxi Cosi CabrioFix

Maxi Cosi Cabriofix

Samenvatting

De Maxi Cosi Cabriofix wordt het meeste aangeraden voor een autostoeltje in groep 0 met gordel bevestiging. De voornaamste pluspunten zitten hem in gemak, veiligheid en comfort

Pluspunten

✓ Geschikt voor bevestiging met een autogordel

✓ Te bevestigen op kinderwagens en buggy’s van Maxi-Cosi en Quinny

✓ Inclusief gordelbeschermers, zonnekap en handig opbergvak

Beste voor peuters

de beste autostoel

Britax Romer King II LS

Samenvatting

De Britax Romer King II LS is een kwalitatief hoogwaardige autostoel uit Duitsland, geschikt voor kinderen van 9-18 kg (9 maanden-4 jaar). De autostoel wordt met de autoriem bevestigd en heeft een handige indicator voor het aanspannen van de kinderriem.

Pluspunten

✓ De speciale gordelindicator geeft aan of de gordel strak genoeg zit

✓ stoel, hoofdsteun en riemen verstelbaar voor Zit- en ligpositie

✓ Beste koop Consumentenbond

Beste voor laag budget

nania_autostoel_groep_01_maxim_black

Nania Autostoel Maxim

Samenvatting

Als je op zoek bent naar een low-budget kinderstoel, is deze Nania autostoel een goede keuze. De autostoel is geschikt voor kinderen van 0-18 KG. Tot 10 KG tegen de rijrichting in te plaatsen, daarna met de rijrichting mee. De stoel biedt voor zijn prijs een redelijk comfort, prima als 2e stoel en voor korte ritten.

Pluspunten

✓ Bekleding is verwijderbaar en wasbaar

✓ Verstelbaar in 3 zit/ligstanden

✓ Voldoet aan europese norm ECE R4404

De beste autostoeltjes van 2020

Autostoeltjes voor baby’s zijn essentieel. Je kunt het ziekenhuis niet verlaten zonder dat je een kinderstoeltje bij de hand te hebben of deze in je auto geïnstalleerd te hebben. Daarom hebben wij de beste autostoeltjes van 2020 voor je op een rij gezet. Dit laat meerdere modellen zien die zowel geschikt zijn voor baby’s als voor oudere kinderen.

Moet mijn kind verplicht in een autostoeltje

Als je met je baby of peuter met de auto de deur uit wilt dan is een goed auto stoeltje in Nederland en alle andere europese landen verplicht. In Nederland is de regel dat een kind tot 1,35M in een passende autostoel wordt vervoerd. Met passend wordt dan bedoeld dat de stoel aangepast is aan de lengte en het gewicht van het kind. In sommige europese landen moeten kinderen tot 1,50M in een autostoeltje.

Plaats van het kinderzitje

Er is geen regelgeving over het verplicht voor of achterin vervoeren van je kind. Wel zijn er Europese regels over veiligheid, tegen de rijrichting, of met de rijrichting mee en het uitschakelen van de airbag.

De veiligheid van je kindje komt voorop

Een van de belangrijkste redenen om je kindje in een autostoeltje te vervoeren is natuurlijk de veiligheid van je kindje. Je moet er niet aan denken, maar bij een ongeluk wil je natuurlijk dat je kostbaarste bezit goed beschermd wordt. Vandaar dat er ook europese regels aan de aanschaf en gebruik van een kinderzitje zitten.

Het nut van een goed autostoeltje

Goedgekeurd autozitje

Een kinderzitje moet verplicht volgens europese richtlijnen zijn goedgekeurd. Deze richtlijnen zijn te herkennen aan de termen ECE R44/03 of R44/04 of I-Size. Deze moeten ook op de stoel zelf staan, meestal op een oranje label. Sinds 2013 wordt gefaseerd een nieuwe europese standaard ingevoerd: I-Size. Mocht je nou een autostoel vinden die aan de R44 normering voldoet geen nood, de R44/04 en I-Size blijven allebei goedgekeurde autostoelen. Oudere kinderstoelen met het label 44/02 zijn inmiddels niet meer toegestaan.

Veschillen R44 en I-Size

De nieuwe I-Size normering is nog strenger als het gaat om veiligheid voor je kindje dan de R44 norm. Hieronder de grootse veranderingen:

Lengte in plaats van gewicht

Met de invoering van het ECE-R44 keurmerk, zijn autostoelen onderverdeeld in groepen. Deze groepen gaan uit van het gewicht van je kindje. Met de komst van de nieuwe i-size standaard wordt gekeken naar de lengte van het kind. Dit maakt het eenvoudiger om te bepalen wanneer een kindje een andere stoel nodig heeft. Bij babystoelen bijvoorbeeld, weet je dat je kan overstappen naar een grotere stoel als het hoofdje van je baby boven de rand uit komt.

Tegen de rijrichting, of met de rijrichting mee

De nieuwe I-Size regel maakt het verplicht om kinderen tot 15 maanden tegen de rijrichting in te vervoeren. Oftewel, de autostoel staat naar achteren gericht. Zo wordt de baby het beste beschermd bij een botsing. Eerder werd gesteld dat dit tot 9 maanden moest, maar recente studies hebben uitgewezen dat de inpact van een botsing dermate hoog is,dat deze leeftijdsgrens verplicht verhoogd is naar 15 maanden. Na die 15 maanden zijn alle spieren dermate aangesterkt, dat je kindje met zijn gezicht vooruit kan worden vervoerd. Dat noem je met de rijrichting mee.

Airbag uitschakelen

Als je je baby met de auto vervoert tegen de rijrichting in, dan is het verplicht om de airbag uit te schakelen. Dit omdat de airbag, als die zich ontvouwt zoveel kracht heeft, dat het je kindje meer letsel kan geven. Het is zowieso raadzaam om bij kinderen tot 12 jaar de airbag uit te schakelen als dat mogelijk is.

Autozitje vastmaken met ISOFIX

Er zijn twee methoden om de autostoel in de auto te bevestigen: Met de autogordel of via de ISOFIX methode. Het vast zetten met de autogordel is waarschijnlijk de bekendste. Het ISOFIX systeem is een nieuwer systeem en de nieuwe norm bij de I-Size regels. Isofix geeft meer veiligheid en gemak.

De voordelen van autogordel bevestigening

 • In alle auto’s te bevestigen, mist je een oldtimer hebt misschien.
 • Uitwisselbaar met andere auto’s zonder extra investering.
 • Vaak goedkoper dan ISOFIX.

De nadelen van autogordel bevestiging

 • Het kan nog al een klim zijn de stoel goed aan de auto vast te krijgen.
 • Het gevaar bestaat dat de stoel niet te strak wordt aangetrokken.
 • Het kan lastig zijn om de riempjes bij je kindje vast te zetten.

ISOFIX

Zoals gezegd is ISOFIX de nieuwe standaard en geeft nog meer veiligheid en gemak. Je auto moet wel ISOFIX voorbereid zijn, want de auto moet speciale haken hebben, waar je de bevestigingsbeugels, of basis aan vast zet. Het kinderzitje zelf bevestig je met een paar klikken aan de beugels. Alle nieuwe auto’s vanaf 2014 moeten isofix en Top Tether bevestigingspunten hebben, maar chek het voordat je zo’n stoel aanschaft.

De voordelen van ISOFIX

 • Een autostoeltje met Isofix zet je eenvoudiger vast in de auto.
 • De autostoel staat vast aan de carosserie van de auto.
 • De extra bevestigingsband of de afsteunpoot vergroten de stabiliteit. en houden je kindje veilig op zijn plaats.

De nadelen van ISOFIX

 • Niet iedere auto is voorbereid.
 • Sommige ISOFIX-autostoeltjes kunnen niet met een normale gordel vastgezet worden, waardoor je minder flexibel bent.
 • Een autostoeltje met Isofix is duurder.

Traditionele stoelverhoger verdwijnt

Bij de nieuwe I-size normering verdwijnt ook de traditionele stoelverhoger voor peuters. Deze wordt vervangen door een complete stoel, waarmee je de inpact van een zijwaartse botsing minimaliseert. Een stoelverhoger zonder rugleuning is vanaf 2017 alleen nog toegestaan voor kinderen langer dan 125 cm en 22 kg.

Gebruik de handleiding

Het is ook verplicht het autostoeltje te gebruiken, zoals de fabrikant het heeft voorgeschreven. De europese tests zijn hier op gebaseerd en dus het meest veilig. Mocht je autostoeltje al eerder een ongeluk hebben gehad, kan het tekenen van schade vertonen en biedt het mogelijk niet de beste bescherming voor je kind. Het is ook een slecht idee om tweedehands autostoel te kopen omdat je hiervan nooit helemaal de veiligheid kan garanderen. Het is beter om nieuw te kopen voor de veiligheid van je kind.

.

De top 7 beste autostoeltjes van 2020

ProductLeeftijdLengtekiloPrijs v.a.
1Maxi Cosi Cabriofix
Beste baby autostoeltje met gordelbevestiging
0-1 jaar40 – 75 cm0-13€ 99,-
2Joie i-Snug + i-Base Advance
Beste baby autostoeltje met isofix
0-1 jaar40 – 75 cm0-13€ 129,-
3Maxi Cosi AxissFix
Beste draaibare autostoeltje
4mnd-4 jaar80 – 105 cm6-18€ 329,-
4Britax Romer King II LS
Beste peuter autostoeltje met gordelbevestiging
9mnd-4 jaar80 – 105 cm9-18€ 169,-
5Britax Römer Trifix2 i-Size
Beste peuter autostoeltje met isofix
15mnd-4 jaar76 cm – 105 cm9-22€ 269,-
6Britax Römer Adventure
Beste kinderstoeltje met gordelbevestiging
4-12 jaar100 – 135/150 cm15-36€ 84,-
7Cybex Solution M-Fix SL
Beste kinderstoeltje met isofix
4-12 jaar100 – 135/150 cm15-36€ 159,-

.


Maxi Cosi Cabriofix

Beste baby autostoeltje met gordelbevestiging

de beste autostoel groep 0 Maxi Cosi CabrioFix

De Maxi Cosi Cabriofix wordt het meeste aangeraden als autostoeltje met gordel bevestiging. Het is niet voor niks dat deze autostoel goed scoort bij de beste autostoeltjes. De voornaamste pluspunten zitten hem in gemak, veiligheid en comfort. De Maxi Cosi CabrioFix is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Doordat je de autostoel met gordels vast kan zetten, heb je niet persé extra montage systemen als Maxi-Cosi Familyfix One I-Size nodig. (ook al kan dat wel, als je zou willen). Daarnaast kan je hem ook bevestigen op buggy’s of kinderwagens van Maxi-Cosi. Als je deze opties allemaal niet nodig hebt dan heb je er nog een goed autostoeltje aan, want hij weegt bijna niks, waardoor je hem makkelijk met je mee kan nemen.

Naast gemak scoort hij ook hoog op comfort, omdat de binnenkant van de stoel aangepast kan worden aan de lengte van je baby. Door de zachte stof zal je baby ook geen last hebben van scherpe randen. Doordat je baby strak tegen de gordel aanzit zal je kleine geen last hebben van hobbels.

Dit autostoeltje is geschikt voor baby’s tot ongeveer 1 jaar met een maximaal gewicht van 13 kilo. Je kan de zit- en hoofdverkleiner gebruiken voor ondersteuning van het ruggetje, het hoofdje en het nekje. Zodra deze spieren van sterk genoeg zijn kan je de verkleiner verwijderen.

Voordelen

✓ Geschikt voor bevestiging met een autogordel
✓ Te bevestigen op kinderwagens en buggy’s van Maxi-Cosi en Quinny
✓ Side protection system biedt optimale bescherming tegen zijwaartse botsingen
✓ Extra comfortabele zitverkleiner
✓ Kan ook gebruikt worden met een base (ISOFIX)
✓ Inclusief gordelbeschermers, zonnekap en handig opbergvak

Nadelen

✗ Max. aanbevolen gewicht van je kindje 13 KG
✗ Max. aanbevolen leeftijd is 12 maanden
✗ Je kindje is hier vrij snel uitgegroeid

.


Joie i-Snug + i-Base Advance

Beste baby autostoeltje met isofix

Joie I-Snug Baby Autostoeltje

De Joie i-Snug is niet voor niets het beste baby autostoeltje met isofix. Diverse technologieën zoals de Tri-Protect™ hoofdsteun met 3 lagen foam en het gepatenteerde Intelli-Fit™ memory foam in de stoffering zorgen er voor dat het autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnormering. De stoel klik je vrij eenvoudig vast aan de isofix base, waardoor je kindje stevig vast zit aan de carrosserie van de auto. De stoel kan ook met een normale autogordel worden vast gezet. Helaas moet je de isofix base nog wel los aanschaffen. De prijs van een base is ongeveer € 129,-. Voordeel is wel dat de base weer te gebruiken is op de vervolg stoelen van Joie.

De stoel is heel comfortabel voor je kindje en eenvoudig aanpasbaar met de groei van je kindje. Zo is de meegeleverde stoelverkleiner gemakkelijk te verwijderen en zijn de gordels gemakkelijk te verstellen. Het stoeltje kan licht gekanteld worden en zo in verschillende standen worden gebruikt. Doordat dit stoeltje gemaakt is voor kinderen tot 1 jaar, moet je daarna wel een vervolg stoel aanschaffen die ook nog achterwaarts gericht is. De lijn van Joie is zeer uitgebreid en een vervolg stoel past gemakkelijk op de base die nodig is voor isofix.

Deze autostoel kan je ook als kinderwagen gebruiken met een Joie onderstel. Met een Maxi Cosi adapter zijn ook onderstellen van andere merken te gebruiken.

Voordelen

✓ Zeer comforabele stoel
✓ Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm
✓ Met adapter compatibel met diverse kinderwagens
✓ Lichtgewicht stoel, weegt slechts 3,25 kg
✓ Bekleding eenvoudig te verwijderen en wasbaar
✓ Beste koop consumentenbond

Nadelen

✗ Isofix base moet los worden aangeschaft
✗ Alleen het 1e jaar te gebruiken
✗ Incl. base een wat duurdere aanschaf

.


Maxi Cosi AxissFix

Beste draaibare autostoeltje

Beste draaibaare autostoeltje

De Maxi Cosi AxissFix is het beste draaibare autostoeltje van dit moment. Een draaibare autostoel is heel fijn, want je kan je kindje gemakkelijk in en uit de auto helpen. Daarnaast gaat deze stoel lang mee, vanaf 4 maanden tot aan 4 jaar. Mede doordat de De Maxi Cosi AxissFix draaibaar is, vervoer je de eerste 2 jaar je kindje tegen de rijrichting in en daarna draai je de stoel naar voren en gebruik je hem met de rijrichting mee. De Maxi Cosi AxissFix is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04 enhet nog strengere i-Size

De Maxi-Cosi AxissFix zit heerlijk comfortabel. Ook de gordelkussens voelen zacht en comfortabel aan. Het autostoeltje is zo ontworpen dat een lange reis geen probleem vormt. Het zitje is verstelbaar in diverse ruststanden, ergonomisch gevormd en de hoofdsteun biedt ondersteuning aan het hoofdje.
De Maxi Cosi AxissFix is alleen te bevestigen met Isofix en Top-Tether. Gelukkig koop je de AxissFix inclusief base.
Deze stoel is niet met gewone autoriemen vast te zetten.

Voordelen

✓ Eerste i-Size autostoeltje dat 360º kan draaien
✓ Geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar
✓ Inclusief Isofix basis
✓ Afneembare hoes/bekleding
✓ Geschikt voor een lange autoreis
✓ Instelbare ruststanden

Nadelen

✗ Lastiger over te zetten naar een andere auto
✗ Geen normale gordelbevestiging mogelijk
✗ Geen geïntegreerde zonnekap


.

Britax Römer King II LS

Beste peuter autostoeltje met gordelbevestiging

de beste autostoel voor peuters

De Britax Romer King II LS is een kwalitatief hoogwaardige autostoel uit Duitsland. Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 9-18 kg (9 maanden-4 jaar). De autostoel heeft een speciale feature: de gordelindicator. Het klinkt misschien wat overdreven, maar met de gordelindicator weet je dankzij geluids- en lichtsignalen precies of je kindje met de juiste spanning is vastgezet en in de praktijk blijkt dit wel erg handig! De autostoel zet je met de autogordels vast in de auto. Ideaal als je 2 auto’s bezit, geen isofix kan of wil gebruiken, of je hebt helemaal geen auto en je huurt er af en toe 1. De stoel is prima verstelbaar aan de grootte van je kindje. Zo zijn de schoudergordels verstelbaar, de hele stoel is verstelbaar in 4 standen en de hoofdsteun in 7. De bekleding van de King II LS is afneembaar, zonder dat de gordel losgemaakt moet worden. Dit maakt het makkelijk om de bekleding te wassen. Deze stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Voordelen

✓ De speciale gordelindicator geeft aan of de gordel strak genoeg zit
✓ stoel, hoofdsteun en riemen verstelbaar voor Zit- en ligpositie
✓ Installatie met de rijrichting mee
✓ Makkelijk in gebruik en ziet er luxe uit
✓ Bevestiging met gordels van de auto
✓ Voldoet aan de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04standen

Nadelen

✗ Geen Isofix bevestiging mogelijk
✗ Stoel is met 10 KG aan de zware kant
✗ Geen geïntegreerde zonnekap


.

Britax Römer Trifix2 i-Size

Beste peuter autostoeltje met isofix

Britax Römer Autostoel Trifix

De TRIFIX 2 i-SIZE is speciaal gemaakt voor kinderen van 76 – 105 cm lang, waardoor dit het ideale vervolg op elk baby-autostoeltje is. De ISOFIX-aansluitingen zitten in de stoel verwerkt, waardoor er geen losse base meer nodig is. Hierdoor en door het geoptimaliseerde zitgedeelte is er meer beenruimte gecreëerd en dus genoeg ruimte voor een opgroeiend kind van 15 maanden tot ca. 4 jaar. De Römer Trifix I-Size Autostoel is voorzien van een gepatenteerd anti-kantelsysteem. Hierdoor gaan de krachten bij een aanrijding eerst naar beneden en daarna in mindere mate voorwaarts waardoor de kans op nek- en hoofdletsel een stuk kleiner is. De geïntegreerde SICT inside in de grote, gevoerde zijvleugels bieden je kindje optimale bescherming bij een zijwaartse botsing. Dankzij al deze technologie is deze autostoel goedgekeurd volgens de strenge I-size normering.

De hoofdsteun en de gordel van het Römer Trifix I-Size Autostoeltje zijn verstelbaar. Hierdoor zit je kindje altijd op de juiste hoogte in de beschermende kuip. De hoofdsteun bied optimale bescherming bij een botsing, maar tegelijkertijd biedt deze ruime hoofdsteun goede ondersteuning voor een comfortabele autorit. De autostoel is verstelbaar in 4 verschillende posities. De bekleding en gordelpads zijn makkelijk te verwijderen en wasbaar.

Voordelen

✓ Door isofix en Top Tether eenvoudig installeren
✓ Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm
✓ Gepantenteerd anti-kantelsysteem
✓ Zachte neopreen schoudervullingen
✓ Ideale opvolger van de babystoel
✓ bekleding en gordelpads makkelijk wasbaar

Nadelen

✗ Geen bevestiging met gordel mogelijk
✗ Stoel is met 10 KG aan de zware kant
✗ Het kind heeft beperkt uitzicht naar buiten


.

Britax Römer Adventure

Beste kinderstoeltje met gordelbevestiging

Britax Römer Adventure

De Britax Römer Adventure is een comfortabele en veilige zitverhoger met rugleuning, ontworpen om oudere kinderen de bescherming en het gemak te bieden die ze onderweg nodig hebben. De zacht gevoerde zijvleugels en verstelbare hoofdsteun bieden je kind bescherming van hoofd tot heup. De autostoel is geschikt voor kinderen van gemiddeld 3,5 tot 12 jaar oud met een gewicht van 15 tot maximaal 36 kg. De ADVENTURE autostoel is gemakkelijk te installeren in elke auto door middel van een 3-puntsgordel. Gordelgeleiders positioneren de gordel op de juiste plaats over de schouder en heup van je kind. Met het oog op praktische bruikbaarheid heeft de autostoel een afneembare, gevoerde hoes.
De autostoel is makkelijk aan te passen naar de wensen van je kind door de verstelbare hoofdsteun, rugleuning en gordelgeleiders. Ook heeft de ergonomisch ontworpen hoofdsteun een stand die zorgt voor extra ondersteuning wanneer je kindje in slaap valt. Extra handig, de ADVENTURE autostoel heeft een uittrekbare bekerhouder en snackblad.

Voordelen

✓ Geïntergreerde bekerhouders
✓ Eenvoudige bevestiging met 3-punts autogordel
✓ Lichtgewicht met 3.9 KG
✓ Verstelbare hoofdsteun
✓ Zijwaartse botsbescherming
✓ Beste koop consumentenbond

Nadelen

✗ Geen isofix montage mogelijk
✗ Rugleuning kan niet worden verwijderd
✗ Hoofdsteun van de auto kan in de weg zitten


.

Cybex Solution M-Fix SL

Beste kinderstoeltje met isofix

Britax Römer Adventure

De Solution M-Fix SL onderscheidt zich in zijn assortiment met tal van innovatieve veiligheids- en comfortfuncties, zoals het lineaire zijbeschermingssysteem (L.S.P. System), de in 12-positie hoogte verstelbare hoofdsteun, om mee te groeien met je kind en het geavanceerde luchtventilatiesysteem, waardoor je kind altijd comfortabel zit. Het autostoeltje beschikt over Isofix connectors en is ook met de autogordels te bevestigen. De Solution M-Fix voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. De stoel heeft een verstelbare rugleuning, ideaal om de stoel helemaal aan te passen aan de autostoel en een uitneembaar inlegkussen en hoezen van textiel. De stoel is in heel veel kleuren verkrijgbaar.

Voordelen

✓ Linear Side-Impact Protection (L.S.P. System)
✓ Zowel Isofix als autogordel
✓ Geoptimaliseerd ventilatiesysteem
✓ 12-positie hoogte verstelbare hoofdsteun
✓ Extra brede zitting
✓ Best getest consumentenbond

Nadelen

✗ Autostoel vraagt veel ruimte in de auto
✗ Rugleuning kan niet worden verwijderd
✗ Hoofdsteun van de auto kan in de weg zitten


.

Nania Maxim

Beste kinderstoeltje voor laag budget

nania_autostoel_groep_01_maxim_black

Voor wie een goedkoper autozitje zoekt is de Nania Maxim autostoel een prima optie. Natuurlijk is het verschil met de wat duurdere stoelen merkbaar, maar deze autostoel is prima geschikt voor een tweede auto, of voor in de auto van opa en oma. Dankzij de lange gebruiksduur en de in hoogte verstelbare schouderriemen is de autostoel geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 maanden tot circa 4 jaar. Het zitje wordt tegen de rijrichting in geplaatst bij gebruik van 0-13 kg. Een eventuele stoelverkleiner wordt niet meegeleverd. Zodra je kindje 9 kg weegt en graag van zich af wil kijken kan het autostoeltje naar voren gericht worden. Met de 3 verschillende standen kan je de stoel aanpassen voor ontspannen ritten. Deze autostoel beschermt je kindje optimaal bij zijwaartse botsingen (Side Protection) en is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel met zachte gordelpads. De 5-punts gordels zijn gemakkelijk te verstellen en in een hogere gordelopening te plaatsen als je kindje groter is. De stoel wordt met je autogordels bevestigd.

Voordelen

✓ Goedgekeurd volgens ECE R44/04
✓ Eenvoudige montage met autogordel
✓ Verwijderbare bekleding
✓ Licht gewicht autostoeltje
✓ Tegen de rijrichting en met rijrichting mee te gebruiken
✓ Eenvoudig te installeren

Nadelen

✗ Kan niet op een kinderwagen
✗ Geen verstelbare hoofdsteun
✗ Stoelverkleiner niet meegeleverd


Misschien vindt je dit ook interessant:

Waar moet je een autostoel plaatsen?

Waar moet je een autostoel plaatsen?

De beste autostoeltjes 2020

De beste autostoeltjes 2020

De beste kinderwagen 2020

De beste kinderwagen 2020

Kind voorin de auto zitten – Wanneer is het veilig?

Kind voorin de auto zitten – Wanneer is het veilig?

Dunstan Babytaal – Communiceer met je baby

Dunstan Babytaal – Communiceer met je baby

Borsten na de Borstvoeding

Borsten na de Borstvoeding

Eerste Schooldag – Met deze tips kan je je kind voorbereiden

Eerste Schooldag – Met deze tips kan je je kind voorbereiden

Bon Appethee wint de Hipste Webshopverkiezing

Bon Appethee wint de Hipste Webshopverkiezing

De beste producten voor jou en je baby:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *