invulboeken

Invulboeken

Voordat je moeder wordt heb je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Tot dat je zwanger wordt en ineens alle kleine stapjes die je mee maakt vast wilt leggen. Dit kan in een invulboek. Op deze wijze maak je een mooi aandenken voor later.

Soorten invulboeken

Er zijn verschillende soorten invulboeken:

Het negenmaanden invulboek

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent wil je het liefst alles bijhouden. Van het moment waarop jullie samen ontdekte dat je zwanger bent tot het 1e bezoek aan de verloskundige. Ook alle veranderingen die je tijdens je zwangerschap doorloopt zijn super leuk om vast te leggen. De 1e schopjes, je zwangerschapskwaaltjes, je favoriete eten, het eten wat je juist ineens afschuwelijk vindt.

In het negenmaandenboek van Kidooz je alles vastleggen. Naast de invulmogelijkheden geeft het boek je ook tips en is er ruimte voor foto’s van bijvoorbeeld het kamertje.

negenmaanden invulboek kidooz

Het negenmaanden invulboek kost € 29,50

Je kan het negenmaandenboek kan je aanvullen met het echoboek. Zo bewaar je alle echo’s netjes in een boekje. Het echoboekje kost € 19,50.

Origineel kraamboek

De opvolger voor het negenmaandboek is het kraamboek. Hoe leuk is het om later aan je kind te laten zien wie er allemaal op kraambezoek kwamen. Dit boek is wel erg leuk want zo kan je bezoek bijvoorbeeld invullen wat voor een what’s appje ze naar je gestuurd hebben toen ze hoorde dat de baby geboren was. Het kraambezoek kan ook invullen waar ze de ouders van kennen en welke plek zij aan de baby aanbevelen om ooit een keer te zien.

Het kraamboek is groot genoeg voor 30 gasten en kost € 29,50.

Baby 1e jaar boek

Het allerleukste is het bijhouden van een babyboek. In dit boekje zet je neer wanneer je kind zijn/haar 1e tandje kreeg, wanneer het zich voor het eerst omdraaide, wat het eerste vaste voedsel was. Maar ook wat was de lievelingsknuffel van je baby. Waar kan je baby een beetje boos om worden? Of schrijf in dit jaar een brief aan je baby, hoe leuk om dat jaren later terug te lezen.

Met 112 pagina’s aan inhoud kan je het gehele 1e jaar van je baby vastleggen. Het baby 1e jaar boek kost € 29,50.

Oppasboek

Wie gaat er op jouw kindje passen? Gaat jouw baby naar het kinderdagverblijf of gaat het naar een gastouder? Of nog iets luxer, komen opa en oma aan huis oppassen? Wie er ook oppast het is leuk om bij te houden wat er op een oppasdag zoal gebeurt.

Het oppasboek heeft 188 pagina’s en kost € 29,50.

Schoolfotoboek

Voordat je het weet gaat je kindje alweer naar de basisschool. Op de basisschool worden elk jaar schoolfoto’s gemaakt. De meeste van ons zullen deze ergens op een computer opslaan. Krijgen we ze nog afgedrukt dan bestaat er een hele grote kans dat de foto’s ergens in een lade of doos verdwijnen. Met het schoolfotoboek hoeft dit niet meer. In dit boekje plaats je de pasfoto, de schoolfoto en is er zelf ruimte voor een klein verhaaltje. Zo maak je een prachtige herinnering aan de basisschooljaren.

Het schoolfotoboek kost € 29,50

Alle invulboeken zijn verkrijgbaar bij Great Little Kids en zijn naast de vrolijke zwart wit versie ook verkrijgbaar in panterprint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *