ukje

Ukje geeft oude meubels en hoezen een tweede leven

Steeds meer mensen realiseren zich dat ze duurzaam moeten omgaan met de beperkte grondstoffen van onze aarde. Alleen dat is een lastige opgave in een druk gezin. Ukje heeft de oplossing en kan je gezinsleven mooier én makkelijker maken. Geef je kindermeubels een Ukje hoes. Daarmee voorkom je slijtage of knap je een 2e-hands exemplaar op. En wat helemaal briljant is: je verlengt bij aanschaf van een hoes niet alleen de levensduur van je babymeubel, ook draag je bij aan een groener milieu. In samenwerking met I-did recyclet Ukje de gebruikte hoezen. Dat noemen we nog eens een win-winsituatie!

Blaas je kindermeubels nieuw leven in
Is er een baby op komst? Vraag aan opa en oma of je oude kinderstoel nog op zolder staat of shop een tweedehands exemplaar. Met een trendy hoes van Ukje geef je een kinder-, wip- of autostoel in een handomdraai een compleet nieuwe look. Wat jouw stijl ook is: Ukje heeft altijd een print die perfect bij je past! Bijkomend voordeel is dat alle producten volledig op maat worden gemaakt, waardoor ze altijd de juiste pasvorm hebben. En is je kindje lekker aan het kliederen? Geen probleem! Alle hoezen kunnen op 30 graden worden gewassen in de wasmachine.

Recycle je babyhoes
Ook draag je met de aankoop van een hoes bij aan een beter milieu. Sinds kort kunnen gebruikte hoezen retour worden gestuurd. In samenwerking met I-did recyclet Ukje gebruikte hoezen en wordt er vilt van gemaakt. Van dit vilt worden nieuwe producten geproduceerd, zoals Ukje tassen en andere accessoires. Op deze manier wordt er minder katoen weggegooid en draagt iedereen een steentje bij aan een groener milieu.

Duurzame collectie
Ukje ontwerpt en produceert hoezen voor A-merk babymeubels, zoals de Tripp Trapp-kinderstoel van Stokke, de wipstoel van BabyBjörn en de meeste autostoeltjes van Maxi-Cosi, Cybex en Römer. Daarnaast brengt het lifestylemerk kinderwagen onderdelen en accessoires, zoals voetenzakken en zonnekappen. Zijn er bij jou thuis babymeubels die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Bekijk dan de nieuwe collectie waarin geweldige nieuwe prints zijn opgenomen. Denk aan stoere luipaard- of tijgerprints, hoezen in pasteltinten, met junglethema of een stijlvol wafelmotief.

Over Ukje
Wat begon met het ontwerpen van een knalroze wipstoelhoes voor haar eigen baby, is nu ruim 8 jaar later uitgegroeid tot een waar hoezenwalhalla voor babymeubilair. Niet voor niets is Sifra Douma, eigenaresse van Ukje, dagelijks bezig om het ontwerpen van nieuwe hoezen, met als doel alle babymeubels in binnen- en buitenland op duurzame wijze op te knappen. Het is een Fairmade product waarbij de naaisters een eerlijk loon krijgen en Ukje 1% van de omzet doneert aan de charitatieve instelling Compassion. Hierdoor krijgen er nu 18 kinderen in Peru onderwijs, eten en gezondheidszorg. Ben je benieuwd naar Ukje? Lees dan meer op www.ukje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *