behang kinderkamer lama

Originele behangcollectie van Hip Huisje geeft sfeer aan saaie kinderkamers

Witte muren in een kinderkamer? Saai. Het is veel leuker om de kamer aan te kleden met hip kinderbehang met prints van schattige konijntjes, stoere leeuwen of vrolijke regenbogen. Hip Huisje presenteert haar eigen behangcollectie voor kinderen. Uniek, hip en stijlvol!

behang kinderkamer superhero

De collectie kinderbehang is ontworpen door kinderkamerstyliste Wieteke Faaij. Tijdens de zwangerschappen van haar zoontjes merkte ze dat er weinig keuze was in origineel kinderbehang. Inspiratie haalt Wieteke vaak uit haar twee kinderen. Toen haar oudste zoon graag een kamer met dinosaurus thema wilde, kon een echt dino-behang daarbij natuurlijk niet ontbreken. Nu kunnen ook andere ouders het dino behang gebruiken voor hun kinderkamers. Het is verkrijgbaar in zachtgroen en zwart-wit.

hang kinderkamer dino

Complete kinderkamer
Bijzonder is dat binnen een collectie meerdere kinderkamer accessoires verkrijgbaar zijn, die perfect met het behang te combineren zijn. Combineer het stoere dino behang bijvoorbeeld met een gave zitzak, een groeimeter en een dekbedovertrek. Of ga voor een hippe kamer met lama behang, kussens, posters en een lamp. Door de exclusieve dessins tover je de kinderkamer heel eenvoudig om in een hip paradijsje voor je zoon of dochter!

behang kinderkamer leeuw

De volledige behangcollectie wordt in Nederland geproduceerd in kleine oplages. Het vliesbehang is verkrijgbaar in rollen van 48,7 cm x 2,85 m (€ 26,95) en 48,7 cm x 10 m (€ 66,95) en is gemakkelijk rechtstreeks op de muur aan te brengen. Dankzij de mooie prints in zachte kleuren maak je van de kinderkamer een sfeervolle plek.

Inspiratie
Papa’s en mama’s (to be) die nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor de baby- of kinderkamer, kunnen daarvoor terecht op het blog van Hip Huisje. Hier geeft Wieteke allerlei tips over het inrichten van een kamer en laat zij weten hoe je eenvoudig sfeer brengt in een saaie kamer.

Over Hip Huisje
Hip Huisje is een jong Nederlands merk dat staat voor unieke, hippe en originele ontwerpen. Eigenaresse en styliste Wieteke Faaij richt zich met name op (aanstaande) ouders die gek zijn op de interieurtrends en dit ook willen doorvoeren in de baby- of kinderkamer. Haar klanten kiezen niet voor standaard, maar juist voor uniek, hip en stijlvol. Bekijk het volledige assortiment op www.hiphuisje.nl.

behang kinderkamer regenboog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *