kindvriendelijke douchethermostaat

hansgrohe lanceert kindvriendelijke douchethermostaat

hansgrohe komt met de nieuwe, kindvriendelijke douchethermostaat hansgrohe Ecostat E. hansgrohe combineert in deze thermostaat een nieuwe koeltechnologie met hoogwaardige materialen en slimme functies. Met oog voor de allerkleinsten staan veiligheid en functionaliteit voorop. De CoolContact-technologie voert koud water door de thermostaatbehuizing, die hierdoor altijd koel blijft. De veilig afgeronde messing grepen zorgen voor eenvoudige bediening en de SafetyStop bij de greep voorkomt dat er onverwacht heet water vanaf 40 graden uit de douche komt.

kindvriendelijke douche

Naast veiligheid is het design van de hansgrohe Ecostat E thermostaat afgestemd op de behoeften van ieder gezinslid. De thermostaat is perfect te combineren met de hangrohe Croma E hoofddouche. Een uitbreiding op de thermostaat en de hoofddouche is de Croma Select handdouche, die met één hand in hoogte verstelbaar is. De drie straalsoorten SoftRain, IntenseRain en Massage zijn af te wisselen met de Select-knop op de handdouche.

Over hansgrohe

hansgrohe ontwikkelt kranen, douches en accessoires voor badkamer en keuken. Voor iedereen en voor iedere portemonnee. De badkamer en keuken zijn de plekken in huis waar men optimaal ontspant en het meest in aanraking komt met water. Met deze gedachte maakt hansgrohe producten waar buitengewoon design, hoogwaardige kwaliteit en intelligente functies samenkomen voor maximaal gebruiksgemak. hansgrohe valt, samen met AXOR, onder de internationale Hansgrohe Group. www.hansgrohe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *