Ted & Tone

Ontmoet onze nieuwe vrienden, je vind ze vast net zo leuk.

Ted & Tone

We hebben weer een prachtig nieuw merk aan onze collectie toegevoegd! Het merk Ted & Tone is opgericht door de Nederlandse Esther Schuivens. De kinderkamer accessoires van Ted & Tone zijn ontzettend stijlvol en passen in elke kamertje. De accessoires van Ted & Tone worden stuk voor stuk geproduceerd in Nederland en ook wordt er gewerkt met duurzame materialen.

Ted & Tone Wandlampje Wood Tree

Hout gemaakte wandlampje met een boom geeft een super leuk speels licht, de blaadjes zijn uit het hout gesneden, en zo valt het licht er doorheen. Werkt met touch bediening.


Ted & Tone Wandlampje Wood – Sunrise

Dit van hout gemaakte wandlampje met een opkomende zon geeft een prachtig licht, door de uitgesneden details in het hout. Werkt met touch bediening.

Eef Lillemor kinderposter Kroko

Lieve poster met een krokodil. De krokodil heeft roze wangetjes en een mooie strik. In A3 formaat.
Koop hem samen met een houten posterhanger

Ted & Tone Muziekdoosje Blue Rainbow

Houten muziekdoosje regenboog blauw van Ted & Tone. Dit muziekdoosje is gemaakt van hout, een prachtige houten regenboog in blauw tinten. Trek aan het wolkje en het regenboog muziekdoosje begint een heerlijk slaapliedje te spelen. Het muziekdoosje kan aan de muur opgehangen worden.

Ted & Tone Muziekdoosje Mountains Beige

Houten muziekdoosje beige bergen van Ted & Tone. Dit muziekdoosje is gemaakt van hout, een beige gebergte met bomen en een huisje. Trek aan het blaadje en het mountain muziekdoosje begint een heerlijk slaapliedje te spelen. Het muziekdoosje kan aan de muur opgehangen worden.

Ted & Tone Muziekdoosje Mountains Groen

Houten muziekdoosje groene bergen van Ted & Tone. Dit muziekdoosje is gemaakt van hout, een groen gebergte met bomen en een huisje. Trek aan het groene blaadje en het mountain muziekdoosje begint een heerlijk slaapliedje te spelen.

Ted & Tone Muziekdoosje Beige Rainbow

Houten muziekdoosje regenboog beige van Ted & Tone. Dit muziekdoosje is gemaakt van hout, een prachtige houten regenboog in beige tinten met lila en oker bogen. Trek aan het wolkje en het regenboog muziekdoosje begint een heerlijk slaapliedje te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *